Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cher Lloyd amana din nou lansarea albumului Sorry Im Late! Afla aici detalii despre aparitia discului si noul single al artistei!

Devorator Monden Devorator Monden,
Cher Lloyd amana din nou lansarea albumului Sorry Im Late! Afla aici detalii despre aparitia discului si noul single al artistei!

Sorry Im Late, cel de-al 2-lea album din cariera lui Cher Lloyd, era programat initial sa apara spre sfarsitul anului. continuă pe Devorator Monden

N-a scapat! Dupa dubla mastectomie, ajunge din nou la cutit

A starnit un val urias de emotie atunci cand a anuntat ca-si face dubla mastectomie, iar acum naste ingrijorare in randul fanilor, pentru ca va ajunge din nou in sala de operatie.

Consiliul de Securitate ONU se va reuni din nou, joi, pe tema situatiei din Ucraina

Consiliul de Securitate ONU se va reuni din nou, joi dupa-amiaza, in vederea unor consultari pe tema crizei ucrainene. Consultarile intre cei 15 membri ai Consiliului vor incepe la ora 19. 30, ora.

Consiliul de Securitate ONU se reuneste din nou, joi, pe tema situatiei din Ucraina.

Consiliul de Securitate ONU se va reuni din nou, joi dupa-amiaza, in vederea unor consultari pe tema crizei ucrainene, au anuntat diplomati, conform Mediafax. Consultarile intre cei 15 membri ai Consiliului vor incepe la ora 19. 30, ora Romaniei), la New York. Este vorba despre cea de a patra reuniune in decurs de o saptamana a Consiliului pe tema crizei ucrainene. Ultima reuniune a avut loc luni si s-a incheiat fara a se ajunge la progrese. Rusia a fost criticata de catre .

Premierul Ponta discuta din nou cu presedintele Basescu in incercarea de a debloca situatia noului guvern

Premierul Victor Ponta se intalneste din nou miercuri cu presedintele Traian Basescu in incercarea de a gasi o solutie la deblocarea situatiei in care se afla noul guvern, Ponta III. Intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara, seful statului a spus ca va numi ministri Guvernului Ponta III cand guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pe programul de guvernare.

Ponta si Basescu se intalnesc din nou pentru a rezolva blocajul institutional.

Premierul si seful statului se intalnesc din nou, miercuri, pentru a rezolva blocajul intervenit dupa ce Basescu nu a semnat decretele de numire a noilor ministri. Presedintele Basescu cere ca Victor Ponta sa isi asume un nou program de guvernare pentru a semna decretele de numire. Mai mult, parlamentarii PDL si cei care fac parte din Miscarea Populara au depus deja o contestatie la Curta Constitutionala a Romaniei. Cabinetul Ponta III a primit votul Parlamentul, dar ministrii nu au fost .

Citadella Titan, din nou pe piata cu o tinta de vanzari de 100 de apartamente pe 2014

Proiectul rezidential Citadella Titan, aflat in insolventa va fi scos din nou pe piata, tinta de vanzari pentru 2014 fiind de 100 de apartamente din cele 178 inca nevandute.

Jennifer Lawrence a cazut din nou la Gala Premiilor Oscar: Anul acesta, actrita s-a impiedicat pe covorul rosu (VIDEO)

Actrita Jennifer Lawrence a comis-o din nou la Premiile Oscar. Dupa ce anul trecut actrita s-a impiedicat si a cazut cand urca scarile pentru a-si lua premiul, Jennifer Lawrence a repetat scena, de aceasta.

Romania pariaza pe jocurile de noroc online. Din nou

Incepand cu 2010 Romania pariaza pe jocurile de noroc online, mizand insa doar pe operatorii locali, in ciuda presiunilor constante din partea Comisiei Europene. Pana in prezent, la bugetul de stat nu s-a incasat insa niciun ban de pe urma acestora. De.

Angela Merkel a vorbit din nou cu Vladimir Putin, la telefon. Care a fost subiectul discutiei de ieri

Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela Merkel, au discutat, miercuri, scenarii vizand o normalizare a situatiei din Ucraina, a anuntat Kremlinul. Cei doi lideri au purtat discutii pe.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )