Libnet.ro
UNICEF

19:45

Chiar avem cele mai bune spitale si dotari medicale din lume?

Adevărul Adevărul,
Chiar avem cele mai bune spitale si dotari medicale din lume?

Cu o zi inainte de dezastrul din clubul Colectiv, situatia din sistemul medical romanesc nu parea deloc roza. Era asa cum o stim de ani de zile. Lipsa de personal, lipsa de medicamente, lipsa de consumabile, lipsa de aparatura moderna, lipsa de bani. continuă pe Adevărul

Cele mai bune SUV-uri ale anului 2015

Cele mai bune SUV-uri ale anului 2015, in functie de fiabilitate, pe baza defectiunilor gasite in timpul inspectiilor tehnice periodice desfasurate in 2014 pe teritoriul Germaniei, au fost prezentate la inceputul acestui an in TuV Report 2015, document citat de promotor. ro.

Cum facem cele mai bune gogosi de casa. Cat timp trebuie framantat aluatul - reteta care te face sa-ti lase gura apa

Secretul celor mai bune gogosi de casa, spun gospodinele, nu sta doar in ingredinte, ci mai ales in timpul cat este framantat aluatul.

De ce si cum sa faci rost de cele mai bune anvelope de iarna

Chiar daca mai avem o luna pana putem spune ca a venit cu adevarat iarna, in Romania suprizele in legatura cu vremea pot sa apara oricand, cu atat mai mult in luna noiembrie.

Cele mai bune telefoane pe care sa le urmaresti de Black Friday 2015

De Black Friday 2015 vor fi cautate la reducere telefoanele. Daca vrei unul nou, acestea sunt cateva dintre cele pe care sa le urmaresti.

Moment de bilant pentru firmele brailene. Camera de Comert Industrie si Agricultura a premiat in cadrul Topul firmelor brailene - 2015, agentii economici cu cele mai bune rezultate in anul 2014

Ajunsa la cea de a XXII-a editie, manifestarea a reunit cateva sute de oameni de afaceri, carora li s-au adaugat reprezentanti ai autoritatilor locale si parlamentari. Au fost luate in calcul pentru Topul 2015 firmele care au inregistrat profit din exploatare si au avut o cifra de afaceri de minim 100. 000 lei, in cazul microintreprinderilor, si minim 250. 000 lei in cazul celorlalti agenti economici.

Unul dintre cele mai frecventate cluburi din Iasi si-a suspendat activitatea. Nu avem autorizatie de la ISU. Am fost ignoranti si iresponsabili

Unul dintre cele mai frecventate localuri de noapte din municipiul Iasi, La Baza, a anuntat astazi, pe pagina de Facebook, ca isi suspenda activitatea intrucat nu are autorizatie de la ISU. Am avut noroc. Nu vrem sa mai punem pe nimeni in pericol, chiar daca legea permite acest lucru.

Alexandra Mihailescu, BDR: Cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs

Pentru BDR, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice si public affairs de pe piata locala, cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs, cercetare si monitorizare, a declarat pentru Wall-Street. ro, Alexandra Mihailescu,.

Alexandra Mihailescu, vicepresedinte BDR: Cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs

Pentru BDR, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice si public affairs de pe piata locala, cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs, cercetare si monitorizare, a declarat pentru Wall-Street. ro, Alexandra Mihailescu,.

Cele mai ciudate rochii de mireasa: baloanele, prezervativele si pampersii, printre materialele preferate pentru vestimentatia din ziua nuntii

Pentru cele mai multe viitoare mirese, alegerea rochiei perfecte reprezinta cea mai mare grija cand vine vorba de organizarea nuntii, insa pentru cele mai excentrice dintre acestea, designerii au dat nastere unor creatii vestimentare cu adevarat de efect. impopotonate cu vagine, realizate din prezervative sau pampersi, rochiile de mireasa pot lua forme socante.

Cele mai cunoscute cluburi din Alba Iulia, Stage si Allegria, inchise in urma controalelor demarate de Primarie

Cele mai cunoscute cluburi de noapte din Alba Iulia au fost inchise in urma controalelor demarate de Primarie. Din opt localuri controlate marti, 3 noiembrie 2015, unul singur detinea autorizatie de functionare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )