Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cum facem cele mai bune gogosi de casa. Cat timp trebuie framantat aluatul - reteta care te face sa-ti lase gura apa

Adevărul Adevărul,
Cum facem cele mai bune gogosi de casa. Cat timp trebuie framantat aluatul - reteta care te face sa-ti lase gura apa

Secretul celor mai bune gogosi de casa, spun gospodinele, nu sta doar in ingredinte, ci mai ales in timpul cat este framantat aluatul. continuă pe Adevărul

Cele mai bune SUV-uri ale anului 2015

Cele mai bune SUV-uri ale anului 2015, in functie de fiabilitate, pe baza defectiunilor gasite in timpul inspectiilor tehnice periodice desfasurate in 2014 pe teritoriul Germaniei, au fost prezentate la inceputul acestui an in TuV Report 2015, document citat de promotor. ro.

VIDEO. Top 10 cele mai bune filme de Halloween din toate timpurile

Seara de Halloween este o ocazie sa te distrezi cu un maraton de filme de groaza, alaturi de familie sau prieteni. The Independent a realizat un top 10 al celor mai bune filme de Halloween din toate timpurile.

VIDEO. Top 10 cele mai bune filme de GROAZA, pe care nu trebuie sa le ratezi de Halloween

Seara de Halloween este o ocazie sa te distrezi cu un maraton de filme de groaza, alaturi de familie sau prieteni. The Independent a realizat un top 10 al celor mai bune filme de Halloween din toate timpurile.

ANALIZA: Cele mai bune oferte la refinantarea unui credit in lei

Majoritatea bancilor din top 10 au in aceasta toamna oferte pentru refinantarea creditelor de nevoi personale, iar multe dintre ele va pot acorda banii in cateva ore sau chiar pe loc, cum este cazul ING.

Ce legume sunt mai bune daca le fierbi

Desi se spune ca cele mai sanatoase legume sunt cele crude si ca prin fierbere isi pierd o mare parte din nutrienti, unele dintre acestea au nevoie de fierbere pentru a-si elibera proprietatile nutritive. Iata care sunt acestea!.

Cele mai ciudate rochii de mireasa: baloanele, prezervativele si pampersii, printre materialele preferate pentru vestimentatia din ziua nuntii

Pentru cele mai multe viitoare mirese, alegerea rochiei perfecte reprezinta cea mai mare grija cand vine vorba de organizarea nuntii, insa pentru cele mai excentrice dintre acestea, designerii au dat nastere unor creatii vestimentare cu adevarat de efect. impopotonate cu vagine, realizate din prezervative sau pampersi, rochiile de mireasa pot lua forme socante.

Cele mai vechi file scrise in limba romana si cele mai vechi icoane datate, restaurate printr-un proiect al CJ Alba

Autoritati locale, istorici, clerici si personalitati culturale marcante au participat vineri, la evenimentul de prezentare publica pentru partile interesate a unuia dintre cele mai importante puncte de atractie ale judetului Alba: MUSEIKON, un complex muzeal unic in Transilvania, ce va gazdui de la carte veche si obiecte de patrimoniu de reala valoare pana la o colectie impresionanta de icoane.

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Carmen Negoita, Diana Munteanu, Elena Gheorghe, Antonia, INNA sau Alexandra Stan, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Cele mai mari patru banci elene trebuie recapitalizate cu 14,4 miliarde euro

Cele mai mari patru banci din Grecia, National Bank of Greece NBG), Piraeus Bank, Eurobank Ergasias si Alpha Bank, toate cu operatiuni si in tara noastra, au nevoie de capital suplimentar de 14,4 miliarde euro, arata testele de stres derulate de Banca Centrala Europeana BCE), potrivit Bloomberg.

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Sore, Anda Adam sau Alexandru Ciucu si pana la Catalin Botezatu ori Carmen Negoita, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )