Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce pensie incaseaza Nina Iliescu. Ia mai mult decat fostul presedinte al Romaniei

Antena3 Antena3,
Ce pensie incaseaza Nina Iliescu. Ia mai mult decat fostul presedinte al Romaniei

Sotia fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, are o pensie substantiala. Veniturile ei lunare sunt mai mari decat cele ale partenerului sau de viata. Nina Iliescu este partenera de viata a. continuă pe Antena3

Moneda euro, saracia romanului: Platim mai mult decat ungurii sau cehii pentru produse similare

Obisnuinta romanului de a calcula totul in euro il costa scump. la buzunar. Specialistii atrag atentia ca la noi tot ce inseamna produs de valoare: case, masini, telefoane sau.

S-a AFLAT! Ce pensii incaseaza Nina si Ion Iliescu

Adevarul a iesit la iveala! Aflati la pensie, sotii Ion Ilieascu si partenera sa de viata, Nina Iliescu, au venituri lunare substantiale. in mod surprinzator sotia fostului presedinte al.

Barbatii isi streseaza de doua ori mai mult sotiile decat o fac copiii

Este posibil ca sotul sa induca mai mult stres in viata sotiei sale decat o fac copiii? in societatea de astazi, tot mai multe femei simt ca ar trebui sa fie mai degraba mame pentru partenerii lor, decat sa se bazeze pe ei. De ce?.

Gigi Becali vrea sa devina mai bogat decat Tiriac. Ce vrea sa faca

Omul de afaceri Gigi Becali are in plan sa devina mai bogat decat Ion Tiriac. Patronul vicecampioanei Romaniei are de gand ca, pana in 2028, sa devina miliardar in.

China: Locurile de parcare doar pentru femei, mai mari decat cele obisnuite, starnesc controverse

Semnalizate prin indicatoare imprimate cu un toc de pantof negru pe un fundal roz, spatiile de parcare dedicate in exclusivitate femeilor, mai late decat cele obisnuite, au starnit controverse pe tema discriminarii sexuale in media de socializare din China, informeaza Xinhua, citata de Agerpres.

STUDIU Cine sunt europenii nemultumiti de propria tara chiar mai mult decat romanii

Romania inregistreaza una dintre cele mai mici rate cu privire la cetatenii care sunt fericiti sa traiasca in propria tara, doar 67%, fiind aproape la egalitate cu Bulgaria, care are 66%. Tara cu procentul cel mai mic de cetateni fericiti este Ungaria, avand o rata de 62%, potrivit unui barometru publicat recent de Comisia Europeana.

Presa straina, despre cazul politistului pedofil: Tensiunile din Guvern sunt mai mari decat cele din Politie

Premierul si ministrul de Interne ai Romaniei au opinii diferite privind scandalul declansat de politistul-pedofil. Arestarea lui Eugen Stan, un politist care a recunoscut mai multe fapte de.

Deadpool 2 vine mai repede decat te asteptai

In continuare nu avem un trailer adevarat pentru iminentul Deadpool 2, dar macar stim ca va aparea in cinematografe peste doar cateva luni. Se discuta deja de cativa ani de un al doilea Deapool. Din momentul in care primul film din serie a intrat in istorie ca fiind cea mai profitabila pelicula interzisa minorilor, era [].

Au dezvaluit tot! Noul Megane RS e mai rapid decat Golf GTI si Focus ST!

Renault a anuntat la inceputul acestei saptamani ca noul Megane RS are nevoie de doar 5. 8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Hot-hatch-ul francez este astfel mai rapid din acest punct de vedere atat ca Volkswagen Golf GTI, cat si ca Ford Focus ST.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )