Libnet.ro
UNICEF

14:15

Presa straina, despre cazul politistului pedofil: Tensiunile din Guvern sunt mai mari decat cele din Politie

Antena3 Antena3,
Presa straina, despre cazul politistului pedofil: Tensiunile din Guvern sunt mai mari decat cele din Politie

Premierul si ministrul de Interne ai Romaniei au opinii diferite privind scandalul declansat de politistul-pedofil. Arestarea lui Eugen Stan, un politist care a recunoscut mai multe fapte de. continuă pe Antena3

Augustin Lazar, despre dosarul politistului pedofil: Ancheta va da o lamurire, va clarifica toate aceste aspecte

Procurorul general, Augustin Lazar, a vorbit inainte de a intra in sediul CSM despre dosarul politistului pedofil care va fi instrumentat de institutia pe care o conduce. Acesta a anuntat si ca anche.

Sorina Matei: Cazul politistului-pedofil, un lant al musamalizarilor si complicitatilor, in care sunt implicati politisti si procurori. Singurul care a zburat din functie e un mic Dumnezeu

Scandalul politistului-pedofil scoate la lumina un intreg lant de musamalizari si complicitati, vechi de noua ani, in care este implicata Politia, lantul de comanda si dar si procurorii. Cu.

Reactiile vedetelor in cazul politistului pedofil

Vedetele din Romania au avut o reactie virulenta cu privire la cazul barbatului care a agresat in liftul blocului doi minori. Dan Negru, Cristina Siscanu si Daniela Gyorfi si-au facut publica opinia.

Procurorul general, despre cazul politistului arestat pentru agresarea sexuala a doi copii: Vor fi verificate suspiciunile de musamalizare

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, joi, ca ancheta in cazul politistului arestat pentru agresarea sexuala a doi copii, preluata de Parchetul Instantei Supreme, va lamuri toate aspectele, inclusiv suspiciunile privind musamalizarea unuia dintre dosarele vizandu-l pe politist.

Carmen Dan despre cazul politistului acuzat de pedofilie:Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate. Probabil ca au apreciat ca nu exista responsabilitate

Ministrul de interne Carmen Dan a spus marti, in legatura cu cazul politistului acuzat de pedofilie, ca nimeni din politie nu si-a asumat raspunderea.

Reactia lui Augustin Lazar in cazul POLITISTULUI-PEDOFIL. Ce spune procurorul general despre SUSPICIUNILE DE MUSAMALIZARE

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a avut joi prima reactie de cand institutia pe care o conduce a preluat dosarul politistului acuzat de agresarea sexuala a doi copii intr-un lift.

Exclusiv: Document devastator in cazul politistului pedofil. Sefii Politiei stiau despre Eugen Stan

A aparut un document care lamureste situatia din Politie, in urma dezvaluirilor referitoare la politistul pedofil. Documentul este dovada ca toti capii Politiei Romane au stiut de actiunile.

Procurori anchetati in cazul politistului pedofil

Procurorii care au anchetat dosarul atacului sexual comis acum doi ani de politist vor fi anchetati de Inspectia Judiciara. Este vorba despre aceeasi anchetatori de la Parchetul de pe langa Judecatoria.

Noi detalii in cazul politistului pedofil. Cum a fost cercetat initial cazul

Viorel Radu, fostul sef al Sectiei 18 din Capitala, sectia unde a fost adus cazul lui Eugen Stan, politistul pedofil, aduce informatii importante in acest caz. Eugen Stan a fost prins de catre.

Rasturnare de situatie in cazul politistului-pedofil. Noi teste ADN demonstreaza ca ar fi agresor si intr-un al treilea caz. Incidentul a avut loc in 2009

Update: Lovitura in dosarul politistului suspectat de pedofilie. Testele ADN arata ca acesta ar fi agresat sexual o fetita si in anul 2009. Agresiunea de atunci a avut loc tot intr-un lift, i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,276 seconds )