Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ludovic Orban: Vreau sa o felicit pe Maia Sandu pentru castigarea primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Vreau sa o felicit pe Maia Sandu pentru castigarea primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Premierul Ludovic Orban a felicitat-o, luni, pe Maia Sandu pentru castigarea turului intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, apreciind ca este candidatul care poate sa garanteze o Republica Moldova in care se respecta drepturile omului. Orban si-a exprimat convingerea ca turul al doilea ale alegerilor va avea loc in conditii de legalitate. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Transmit un mesaj de incredere ca Maia Sandu este candidatul la presedintie care poate sa garanteze o RepublicaMoldova care se va duce mai ferm pe traiectoria europeana

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a felicitat-o luni pe Maia Sandu, care a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, impunandu-se in fata presedintelui in.

Ludovic Orban: Maia Sandu este candidatul la functia de presedinte care va duce Moldova spre traiectoria europeana

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru rezultatul inregistrat in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Prim-ministrul roman si-a exprimat convingerea ca turul doi se va desfasura in conditii de legalitate.

VIDEO Igor Dodon o numeste pe Maia Sandu marioneta externa, dar o felicita pentru rezultatul inregistrat:Sunt convins ca voi obtine victoria in turul doi

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta in primul tur al alegerilor prezidentiale. Pe de alta parte, Igor Dodon a declarat luni, 2 noiembrie, ca Maia Sandu este o marioneta externa si a avertizat cetatenii ca, daca ea va castiga alegerile, pe acestia i-ar astepta o destabilizare a situatiei politice din tara.

Renato Usatii se intalneste marti cu Maia Sandu. in ce conditii ar putea acesta sa-i ofere sprijinul in turul doi

Candidatul Partidului Nostru la prezidentialele din 1 noiembrie, Renato Usatii, a anuntat ca marti, 3 noiembrie, va avea o intrevedere cu Maia Sandu, pentru a discuta actiunile de mai departe in contextul turului doi al alegerilor prezidentiale din 15 noiembrie.

Chifu, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Victorie nescontata, surpriza pentru Maia Sandu, dar atentie la Dodon!

Maia Sandu a repurtat o victorie nescontata in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Toate sondajele de opinie aratau avansuri de 6-10% pentru Igor Dodon, chiar si sondajul de dupa vot prezentat ieri arata 5% pentru Dodon. Finalul, 3,5% peste Dodon pentru Maia Sandu e un salt incurajator. Totusi. Atentie la Dodon, scrie analistul Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

VIDEO Maia Sandu: Pe 15 noiembrie avem sansa sa punem Moldova pe calea cea dreapta

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat ca cei care au castigat la prezidentialele din 1 noiembrie sunt oamenii. Maia Sandu a afirmat ca cetatenii au demonstrat ca se pot uni impotriva hotiei si a faradelegii. Ea le-a multumit alegatorilor pentru sprijinul oferit, dar si celor trei contracandidati, Dorin Chirtoaca, Octavian Ticu si Andrei Nastase, care si-au anuntat deja sustinerea pentru turul doi.

Alegeri prezidentiale in Moldova. Maia Sandu are 35,88%, iar Igor Dodon - 32,79%. Si in Diaspora, tot Maia Sandu e pe primul loc

Maia Sandu a obtinut 35,88 % din voturile exprimate la sectiile de vot din Moldova la alegerile prezidentiale de duminica, actualul presedinte al Republicii Moldova Igor Dodon fiind pe locul al doilea, cu 32,79% din voturi, conform datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala dupa centralizarea a peste a peste 99% din procesele verbale de la sectiile de vot din tara, ceea ce inseamna ca ei vor intra in turul al doilea.

Diaspora a votat masiv cu Maia Sandu, iar Igor Dodon a obtinut un rezultat rusinos in afara tarii

Candidata PAS in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Maia Sandu, a invins categoric si la sectiile de votare din afara tarii, acolo unde a obtinut 70,12% din voturi. Astfel, pentru Maia Sandu si-au dat votul nu mai putin de 104. 605 de cetateni stabiliti in strainatate.

Platforma DA isi anunta sprijinul pentru Maia Sandu

Liderul Platformei DA, Andrei Nastase, cel care a obtinut 3,29% in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, a declarat ca formatiunea sa o va sprijini pe Maia Sandu in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Cine este Maia Sandu, castigatoare a primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Maia Sandu, candidata Partidului Actiune si Solidaritate, a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, cele finale avand loc pe data de 15 noiembrie. Maia Sandu,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )