Libnet.ro
UNICEF

10:15

China, la cel mai mare numar de cazuri noi din ultimele 5 luni. Autoritatile inaspresc restrictiile pentru a preveni un alt val national de infectari

B1 B1,
China, la cel mai mare numar de cazuri noi din ultimele 5 luni. Autoritatile inaspresc restrictiile pentru a preveni un alt val national de infectari

China continentala a inregistrat cel mai mare numar de cazuri noi din ultimele cinci luni, a anuntat autoritatea sanitara chineza, luni, pe masura ce bilantul infectarilor depistate in provincia Hebei. continuă pe B1

Kim Jong Un califica SUA drept cel mai mare inamic al Coreei de Nord

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a afirmat ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al tarii sale, o declaratie provocatoare adresata celei mai mari puteri din lume in ajunul inceperii presedintelui ales Joe Biden.

Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord: SUA sunt cel mai mare dusman al tarii

Kim Jong Un, liderul nord-coreean, a declarat ca SUA sunt cel mai mare dusman al tarii sale, afirmatie controversata inainte de inceputul mandatului de presedinte al lui Joe Biden. Kim Jong Un:.

Kim Jong Un il provoaca pe Biden: SUA sunt cel mai mare inamic al nostru Coreea de Nord isi va extinde arsenalul nuclear

Kim Jong Un a facut apel pentru arme nucleare mai avansate si a spus ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al nostru, liderul nord-coreean devenind o provocare importanta pentru presedintele-ales Joe Biden dinainte sa se instaleze in functie, Reuters.

Kim Jong Un califica SUA drept cel mai mare inamic al Coreei de Nord

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a afirmat ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al tarii sale, o declaratie provocatoare adresata celei mai mari puteri din lume in ajunul inceperii presedintelui ales Joe Biden, relateaza AFP.

Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani. S-a intamplat chiar acum in jumatate din Romania

In cateva judete din nord-vestul tarii, o pana de curenta provocat mari probleme la alimentarea cu energie electrica. Cel putin 5 judete sunt afectate, fiind o problema la alimentarea cu energie fara precedent in ultimii 30 de ani. Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani Vineri, 8 ianuarie, o problema de .

Kim Jong Un pune tunurile pe administratia Biden: SUA sunt cel mai mare inamic al tarii noastre!

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a cerut arme nucleare mai avansate si a declarat ca Statele Unite s.

EUROSTAT: Vantul si apa furnizeaza cea mai mare parte a electricitatii din surse de energie regenerabila

Sursele de energie regenerabila au reprezentat anul trecut 34% din consumul brut de electricitate in Uniunea Europeana, o usoara crestere fata de 32% in 2018, arata datele publicate vineri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Romania are peste 3000 de cazuri noi de Covid. Noua tulpina a fost confirmata la Giurgiu

Un numar de 3. 082 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost confirmate in ultimele 2.

COVID-19: Ilfov si Timis, judetele cu cea mai mare rata de incidenta a cazurilor

Potrivit celor mai recente date comunicate de catre Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte3. 082 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2 COVID 19), cazuri care nu.

Bucurestiul raporteaza 825 de cazuri noi de coronavirus. Cele mai multe infectii, consemnate in Timis, cele mai putine, in Vrancea

Bucurestiul a raportat duminica 825 cazuri noi de coronavirus, Capitala fiind urmata de judetele Timis - 212 infectii noi, Iasi - 179, Ilfov - 176 si Constanta - 120, potrivit datelor oficiale.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )