Libnet.ro
UNICEF

18:30

China a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

România Liberă România Liberă,
China a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

Dupa ce si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, China a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume. Companiile chineze s-au orientat tot mai mult in ultimii ani spre tehnologie, pe fondul cresterii salariilor si a concurentei puternice din partea altor tari emergente. continuă pe România Liberă

China a depasit Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China, care si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, informeaza Financial Times. China a.

China a surclasat Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China a devenit anul trecut cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, dupa ce a surclasat Japonia. Orientarea companiilor chinezesti catre tehnologie a fost determinata de cresterea salariilor si de concurenta puternica reprezentata de.

Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de birouri, investeste in tineri si istorie

Liviu Tudor, presedintele Genesis Development si cel mai mare proprietar de cladiri de birouri din Romania, si-a facut un scop din restaurarea valorilor patrimoniale, precum si din formarea tinerei generatii.

Cel mai mare eveniment dedicat Internetului din Europa de Est, la Bucuresti: care sunt principalele subiecte?

Bucurestiul devine, din nou, capitala Internetului din Europa Centrala si de Est. La ICEEfest, eveniment care va avea loc saptamana viitoare in 12 si 13 iunie, joi si vineri, la Grand Cinema More din Baneasa Shopping City, sunt asteptati peste 2. 000 de participanti.

Arena Corinthians, care va gazdui meciul de deschidere al CM, are cel mai mare ecran LED din lume. Detalii pe Discovery

Dintre cele trei cluburi care sunt cele mai mari din Sao Paulo, singurul care nu avusese pana de curand un stadion cu dimensiunile si infrastructura necesare pentru a gazdui meciuri era cel mai sustinut club din oras: Sport Club Corinthians Paulista.

Oradea, primul oras dupa Bucuresti in preferintele turistilor, potrivit site-ului tripadvisor, cel mai mare site de turism din lume

Obiectivele turistice pe care le are Oradea au reusit sa plaseze orasul de pe Cris pe locul doi, dupa Bucuresti, in preferintele turistilor. Clasamentul a fost intocmit de site-ul tripadvisor, unul dintre cele mai mari site-uri de turism din lume, si s-a bazat pe opiniile vizitatorilor.

Agnieszka Radwanska, eliminata in turul 3 la Roland Garros. Halep a devenit jucatoarea cel mai bine clasata ramasa in turneu

Simona Halep a devenit jucatoarea cel mai bine clasata ramasa in cursa pentru titlu la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce poloneza Agnieszka Radwanska a fost eliminata surprinzator.

Actiunile europene au inchisla cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani, sustinute de datele favorabile referitoare la industria prelucratoare din China .

Senator PSD: Diferenta intre costul investitiilor si al produsului, sa fie cat mai mare

Senatorul colegiului 4 Cluj si vicelider grup PSD, Alexandru Cordos sustine dezvoltarea brandurilor autohtone si orientarea producatorilor romani spre domenii in care diferenta, intre costul investitiilor si cel al produsului final, sa fie cat mai mare, cum este cazul produselor autohtone, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Ce s-a intamplat cu cel mai accesat site de torrente din Romania. Este OFICIAL. A fost confirmat de autoritati

Peter Sunde, co-fondator al celui mai mare site de torrente din lume, The Pirate Bay, a fost arestat in Suedia. El era pe lista celor cautati de Interpol inca din 2012, dupa ce a fost condamnat, in absenta, .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )