Libnet.ro
UNICEF

07:30

Surpriza de la cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania: Deutsche Bank a picat testele de stres din SUA

B1 B1,
Surpriza de la cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania: Deutsche Bank a picat testele de stres din SUA

Surpriza de la Deutsche Bank, cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania, care a picat testele de stres din Statele Unite, potrivit zf. ro. Motivul de la. continuă pe B1

Efectele Brexit: Cea mai mare banca europeana anunta ca isi va muta o parte dintre angajati la Paris

Brexitul i-ar putea costa destul de scump pe britanici. Prima masura dura ar putea fi luata de HSBC. Cea mai mare banca europeana ameninta ca isi va muta aproximativ 1. 000 de angajati de la Londra la.

Din ce este formata cea mai mare parte din rezerva valutara administrata de BNR

Potriivt raportului anual pe anul 2015, Cea mai mare parte din rezerva valutara administrata de Banca Nationala a Romaniei 57%) a fost investita anul trecut in titluri emise de guverne straine. Moneda europeana a avut cea mai mare pondere in structura rezervelor, de aproape 80%.

Revista presei: Alerta meteo; cea mai mare pensie din Romania; reducerea la impozitul pe locuinte

Un nou cod galben de furtuna, romanul cu cea mai mare pensie din tara si reducerea la impozitul pe locuinte acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe [].

METEO: Cod galben de furtuni si vijelii, in cea mai mare parte a tarii, de la ora 10.00

De marti dimineata, de la ora 10. 00, in Moldova, Muntenia, Dobrogea, in cea mai mare parte a Transilvaniei, Maramures si la munte vor fi furtuni si ploi torentiale, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

NASA a testat cea mai mare si mai puternica racheta construita vreodata (VIDEO)

Agentia Spatiala Internationala a testat cea mai mai mare si mai puternica racheta construita vreodata. Evenimentul organizat in statul american Utah a adunat sute de curiosi. in timpul.

Catalin Emilian, RTB House: ce bannere mobile au cea mai mare rata de click

Cat de eficient este advertising-ul pe terminale mobile si care sunt tendintele pe acest segment? Ce efecte are adblock-ul asupra publicitatii online si, mai ales, ce efecte ar putea avea mutarea utilizatorilor catre smartphone-uri si tablete? Cum se.

Brexit: Paradoxul Sunderland - De ce a votat masiv pentru iesirea din UE orasul in care se gaseste cea mai mare uzina auto din Regatul Unit

Sunderland este un oras de 180. 000 de locuitori din nord-estul Angliei, un oras cunoscut pentru echipa sa de fotbal, pentru uriasa fabrica Nissan si, mai nou, pentru faptul ca 61% dintre locuitori au votat pentru Brexit. Votul din Sunderland a uluit multa lume, inclusv pe sefii Nissan, mai ales ca in ultimele luni se facuse o campanie puternmica pentru ramanerea in UE, fiindca altfel ar fi pus in pericol viitorul locurilor de munca. De ce Sunderland a votat pentru Brexit si ce lucruri au contat puteti citi in articol.

Cea mai mare aberatie din turismul romanesc se gaseste la Iasi. Ce venituri aduce telescaunul din padure, construit cu 6,4 milioane de lei

Telescaunul de la Ciric aduce incasari infime municipalitatii din Iasi, care l-a construit cu 6,4 milioane de lei din fonduri europene. Mai mult, pentru amenajare a fost nevoie de o defrisare masiva.

Sergiu Mocanu: Plahotniuc nu si-a dorit arestarea lui Shor, fiindca este aplicata cea mai mare lovitura sistemului

Presedintele Partidului Miscarea Populara Antimafie, Sergiu Mocanu, a declarat ca Vlad Plahotniuc si-a aplicat lui insusi o lovitura, prin arestarea lui Ilan Shor, deoarece lumea criminala nu-l va ierta.

Amenda record pentru un sofer din Galati. Este cea mai mare amenda platita vreodata in judet pentru incalcarea legislatiei rutiere

Incidentul a avut loc in week-end, pe fondul unui control de rutina al politistilor, in legatura cu respectarea reglementarilor privind transportul public de persoane.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )