Libnet.ro
UNICEF

05:00

China impune taxe vamale suplimentare la importurile din SUA

Hotnews Hotnews,
 China impune taxe vamale suplimentare la importurile din SUA

Administratia din China a anuntat, marti dupa-amiaza, taxe vamale suplimentare pentru importuri in valoare de 60 de miliarde de dolari din Statele Unite, ca reactie la tarifele anuntate de presedintele american Donald Trump. continuă pe Hotnews

Razboiul economic americano-chinez escaladeaza!Noi taxe vamale pentru produsele din China

Presedintele american, Donald Trump, este ferm hotarat sa impuna o noua serie de taxe vamale - de 10% - pentru produse din China in valoare de 200 de miliarde de dolari si ar putea anunta aceasta in zilele.

Donald Trump vrea sa impuna Chinei taxe vamale de nca 200 de miliarde de dolari -Bloomberg

Presedintele SUA, Donald Trump, vrea impunerea de taxe vamale la importurile din China in valoare de inca 200 de miliarde de dolari, afirma surse politice de la Washington, in pofida planului negocierilor cu Beijingul pentru depasirea conflictului comercial, relateaza agentia Bloomberg.

SUA impune noi taxe de 200 de miliarde de dolari pentru importurile din China

Statele Unite impun noi taxe pe importul de marfuri chinezesti, in valoare de 200 miliarde de dolari, ca urmare a escaladarii razboiului comercial cu China, transmite postul BBC. China a promis anterior sa se razbune daca Statele Unite impun alte tarife. SUA si China au impus deja taxe reciproce pe bunuri de 50 de miliarde de dolari intr-un conflict comercial tot mai intens, ce a agitat pietele financiare in ultimele luni.

Michael Bloomberg intentioneaza sa candideze ca democrat n scrutinul prezidential din SUA -surse

Miliardarul Michael Bloomberg, fost primar al orasului american New York, se pregateste sa se inscrie in cursa Partidului Democrat pentru desemnarea candidatului formatiunii in scrutinul prezidential din 2020, afirma surse citate de cotidianul britanic The Times, scrie Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )