Libnet.ro
UNICEF

20:15

O zi pana la cel mai puternic meci de box din istoria Canadei.

România Liberă România Liberă,
O zi pana la cel mai puternic meci de box din istoria Canadei.

Istoria boxului canadian este una extrem de bogata, tara nord-americana fiind un adevarat pol pentru boxul profesionist la nivel mondial, insa lupta dintre Lucian Bute si Jean Pascal, care va avea loc sambata duminica, 5:23 ora Romaniei), este considerata in Canada cel mai important meci de box din ultimii 35 de ani. Unora le place sa citeasca istorie, altora le place sa o scrie. Eu fac parte din a doua categorie, asta spunea Jean Pascal pentru presa canadiana intr-una dintre multele . continuă pe România Liberă

China Mobile, cel mai mare operator telecom din lume, a primit un milion de precomenzi pentru iPhone, inainte de inceperea vanzarilor

China Mobile, cel mai mare operator telecom din lume dupa numarul de clienti, a anuntat ca din 25 decembrie 2013 si pana in prezent a primit aproape un milion de precomenzi pentru terminalele iPhone ale Apple, care vor incepe sa fie vandute vineri, 17 ianuarie, informeaza Bloomberg. Dupa 6 ani de negocieri, Apple a ajuns in luna decembrie a anului trecut la un acord de distributie cu China Mobile, operator care are peste 760 milioane de clienti de telefonie mobila.

SINTEZA ZILEI. Noi dezvaluiri in cazul lui Mhai Moldoveanu, victima celei mai mari erori judiciare din istoria Romaniei

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei au fost prezentate noi dezvaluiri in cazul lui Mhai Moldoveanu, victima cele mai mari erori judiciare din istoria Romaniei. in anii 90, Mihai Moldoveanu a fost.

Piata auto europeana, cel mai puternic avans din ultimii patru ani

Vanzarile de automobile din UE au urcat in decembrie cu 13,3%, la 906. 300 unitati, cea mai puternica crestere din ultimii patru ani, limitand declinul inregistrat in 2013 la 1,7%, cu 11,85 milioane de autoturisme livrate, potrivit datelor Asociatiei.

Cutremur cu magnitudinea de 4,4 in Vrancea, cel mai puternic din acest an

Un cutremur cu magnitudinea de moment de 4,4 grade pe scara Richter a avut loc, ieri, in zona Vrancea-Buzau, anunta Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP).

Cutremur cu magnitudinea de 4,4 in Vrancea, cel mai puternic din acest an

Update 16:07 Cutremur in Vrancea de 3,1 grade pe scara Richter Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter s-a produs astazi, la ora 14. 50, in Vrancea, informeaza Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP).

Mihai Moldoveanu, victima cele mai mari erori judiciare din istoria Romaniei, la Sinteza Zilei

In aceasta seara la Sinteza zilei vine Mihai Moldoveanu, ofiterul de armata inchis timp de 16 ani pentru crima. CEDO a declarat procesul sau ca NEECHITABIL si a dispus eliberarea sa imediata. Este probabil.

Cel mai in varsta barbat din lume a murit la 130 de ani

Mubarak al Algeriei a pretins ca a fost martor la cele doua razboaie mondiale si ca a avut 100 de nepoti. Un barbat alegerian, despre care se crede ca era cea mai longeviva persoana din lume, a murit la.

La 37 de ani este cel mai bun degustator de bere din cadrul SABMiller: Imi incepeam ziua cu o bere rece nefiltrata

Sabina Luca lucreaza de 15 ani in cadrul Ursus Breweries, filiala locala a gigantului SABMiller, si ocupa in prezent functia de director de calitate. Pana aici nimic neobisnuit. Insa romanca este cel mai bun degustator de bere din Europa, castigand in.

Ce pelicule se bat pe Oscarul pentru cel mai bun film

American Hustle, Gravity, Her, 12 Years a Slave si The Wolf of Wall Street se numara printre cele noua lungmetraje nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film, editia din 2014, potrivit.

Cel mai slab sezon turistic din ultimul deceniu pe Valea Prahovei

Lipsa zapezii din statiunile montane si temperaturile crescute, care fac imposibila producerea zapezii artificiale, au redus cu 70-80% numarul turistilor aflati la munte in luna ianuarie fata de anul trecut. Si afacerile din turism de pe Valea Prahovei sunt afectate.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )