Libnet.ro
UNICEF

01:05

China a oferit Moldovei un lot de echipamente medicale de peste un milion de lei

Adevărul Adevărul,
China a oferit Moldovei un lot de echipamente medicale de peste un milion de lei

Un lot de echipamente medicale, alcatuit din salopete de protectie si manusi medicale, a fost oferit Republicii Moldova de catre Asociatia pentru Cooperare Economica si Tehnica China-Europa, la sediul Ambasadei Republicii Moldova la Beijing. Valoarea lotului este de 500 mii yuan, sau echivalentul a 1,3 milioane lei, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Al treilea transport aerian cu echipamente medicale a ajuns in Romania. 100.000 de combinezoane de protectie, importate din Coreea de Sud

Un al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a ajuns, miercuri dimineata, pe Aeroportul Otopeni cu o aeronava C-17 Globemaster III. Potrivit Ministerului Apararii, aeronava a transportat aproximativ 45 de tone de echipamente de protectie medicala.

Al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a aterizat pe Aeroportul Otopeni

Un al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a aterizat, miercuri dimineata, pe Aeroportul Otopeni cu o aeronava C-17 Globemaster III, potrivit Agerpres.

Coronavirus: Alte aproximativ 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud ajung in Romania

Inca aproximativ 45 de tone de echipamente de protectie medicala din Coreea de Sud vor fi aduse in Romania, marti noapte, cu o aeronava C-17 Globemaster III, anunta autoritatile. Este al treilea transport aerian cu echipamente medicale de la Seul la Bucuresti.

UE va deconta 100% achizitiile de echipamente medicale. Marcel Bolos: Nu trebuie sa mai asiguram cofinantare, deci bugetul de stat va fi degrevat (VIDEO)

Uniunea Europeana va deconta 100% achizitiile de echipamente medicale finantate prin fonduri comunitare, astfel ca guvernele nationale nu vor fi nevoite sa mai asigure cota de cofinantare, a anuntat ministrul.

ROSurse.ro: Platforma digitala creata de voluntari, care reuneste spitalele si producatorii de echipamente medicale din Romania

A fost lansata platforma ROSurse. ro , care isi propune sa reuneasca producatorii de echipamente medicale si de protectie si institutiile medicale care ai nevoie de acestea.

Criza de echipamente medicale arata importanta unei abordari solidare globale impotriva COVID-19

2 milioane de masti chirurgicale, 200000demastiN95 si 50000dekituridetestare din China au ajuns in Italia pe 6 aprilie. Este primul transport din donatiile care vor ajunge in statele europene din China, sub coordonarea Centrului de coordonare a raspunsului la situatii de urgenta.

Coronavirus in Romania. Al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud, cu o aeronava C-17 Globemaster III a NATO

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Unitatii Multinationale de Transport Strategic care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei noi misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a inca aproximativ 45 de tone de echipamente de protectie medicala de la Seul la Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )