Libnet.ro
UNICEF

10:31

China raporteaza primul deces asociat COVID-19 din ultimele opt luni

B1 B1,
China raporteaza primul deces asociat COVID-19 din ultimele opt luni

Autoritatile din China au raportat moartea unui pacient cu COVID-19, acesta fiind primul astfel de deces inregistrat pe teritoriul chinez in ultimele opt luni, informeaza The Guardian. Decesul a fost consemnat in. continuă pe B1

China anunta primul deces provocat de Covid-19 dupa 8 luni

China inregistreaza primul deces asociat coronavirusului din luna mai. Decesul, primul din ultimele opt luni, a fost inregistrat in provincia Hebei, potrivit The Guardian. Comisia Nationala de Sanatate din China nu a oferit detalii suplimentare.

Coronavirus China: Cel mai mare bilant zilnic din ultimele 10 luni si primul deces de dupa luna mai

China a raportat cel mai mare bilant zilnic de cazuri de Covid-19 din ultimele 10 luni, in conditiile in care numarul de infectii din provincia Heilongjiang nord-vest) s-a triplat, situatie care subliniaza pericolul pe care il prezinta epidemia in contextul in care urmeaza o sarbatoare nationala majora, in care calatoresc, de obicei, sute de milioane de oameni, transmite Reuters.

China raporteaza cele mai multe cazuri de COVID-19 din ultimele cinci luni. Unde au aparut

China a raportat, miercuri, cele mai multe cazuri de Covid-19 din ultimele cinci luni, intensificand restrictiile care includ plasarea in carantina a patru orase, a doua mare economie a lumii incercand sa impiedice un nou val de infectii, transmite Reuters.

Coronavirus China: Cel mai mare bilant de cazuri noi din ultimele cinci luni si jumatate

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri noi de coronavirus din ultimele cinci luni si jumatate, in ciuda inchiderii a patru orase, a extinderii testarii si a altor masuri luate contra extinderii epidemiei de Covid-19, transmite Reuters.

China, la cel mai mare numar de cazuri noi din ultimele 5 luni. Autoritatile inaspresc restrictiile pentru a preveni un alt val national de infectari

China continentala a inregistrat cel mai mare numar de cazuri noi din ultimele cinci luni, a anuntat autoritatea sanitara chineza, luni, pe masura ce bilantul infectarilor depistate in provincia Hebei.

Cronologia pandemiei de Covid-19. De la primul deces pana la prima vaccinare

La 11 ianuarie 2021 se implineste un an de la declararea primului deces provocat de noul coronavirus in China.

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )