Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus China: Cel mai mare bilant de cazuri noi din ultimele cinci luni si jumatate

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus China: Cel mai mare bilant de cazuri noi din ultimele cinci luni si jumatate

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri noi de coronavirus din ultimele cinci luni si jumatate, in ciuda inchiderii a patru orase, a extinderii testarii si a altor masuri luate contra extinderii epidemiei de Covid-19, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

China, la cel mai mare numar de cazuri noi din ultimele 5 luni. Autoritatile inaspresc restrictiile pentru a preveni un alt val national de infectari

China continentala a inregistrat cel mai mare numar de cazuri noi din ultimele cinci luni, a anuntat autoritatea sanitara chineza, luni, pe masura ce bilantul infectarilor depistate in provincia Hebei.

Cel mai mare decacorn european

Startup-ul britanic Checkout. com a anuntat, marti, ca a ajuns sa valoreze 15 miliarde de dolari, in urma unei noi runde de finantari de 450 de milioane de dolari, obtinute de la o serie de fonduri de investitii.

Spania, cel mai mare numar de contaminari zilnice cu SARS-CoV-2. Marea Britanie, un nou maxim de decese asociate Covid-19

Ministerul spaniol al Sanatatii a anuntat miercuri cel mai mare numar de contaminari cu SARS-CoV-2 detectate in decurs de 24 de ore, in timp ce Marea Britanie a inregistrat un nou maxim de decese asociate Covid-19.

Cel mai mare centru de vaccinare din Romania va fi la Romexpo

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat miercuri ca 64 de puncte de vaccinare impotriva CO.

Medicul roman distins pentru excelenta de cel mai mare spital din Londra: Lumea tace si munceste

Roxana Hotoboc 60 de ani), medic in cadrul Departamentului de Urgenta de la Spitalul St. Thomas, cea mai mare unitate medicala din capitala Angliei, a primit o diploma de excelenta din partea conducerii medicale pentru modul in care isi desfasoara activitatea.

Cea mai mare platforma de vanzari de pe DarkNet a fost dezmembrata, anunta parchetul din Koblenz

Cel mai mare site de vanzare de droguri, acte contrafacute si moneda falsa, gazduit de DarkNet, a fost dezmembrat, iar presupusul sau administrator arestat, a comunicat marti parchetul din orasul german Koblenz, transmite AFP.

Coronavirus in Romania: 3.082 de cazuri noi, dupa 15.797 de teste Au fost raportate 62 de decese in ultimele 24 de ore

Numarul cazurilor de coronavirus a crescut duminica la 671. 284 , dupa raportarea a 3. 082 de noi infectii, dupa efectuarea a 15. 797 de teste, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategica. in ultimele 24 de ore au fost inregistrate si 62 de decese noi, 3 dintre ele la pacienti fara comorbiditati.

Bucurestiul raporteaza 825 de cazuri noi de coronavirus. Cele mai multe infectii, consemnate in Timis, cele mai putine, in Vrancea

Bucurestiul a raportat duminica 825 cazuri noi de coronavirus, Capitala fiind urmata de judetele Timis - 212 infectii noi, Iasi - 179, Ilfov - 176 si Constanta - 120, potrivit datelor oficiale.

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Topul judetelor dupa noua raportare

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 - peste 600 - au fost raportate si marti in Capitala, in timp ce Cluj deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore.

Aproape 3.700 de cazuri noi de COVID-19 si 156 de decese La ATI sunt internati 1.073 de pacienti cu coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, marti, 3. 697 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national. Un numar de 156 de persoane diagnosticate cu infectie cu SARS-CoV-2 au decedat pe un interval de 24 de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )