Libnet.ro
UNICEF

18:15

China raspunde scepticilor: Vom reduce mai mult taxele vamale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China raspunde scepticilor: Vom reduce mai mult taxele vamale

China a promis astazi ca-si va reduce si mai mult tarifele vamale, isi va majora importurile si isi va deschide economia, pentru a contracara criticile conform carora practicile sale comerciale sunt incorecte, transmit BBC, Reuters si DPA. continuă pe Ziarul Bursa

BERD: Un eventual Brexit fara acord ar afecta cel mai mult Europa de Sud-Est

Un eventual Brexit fara un acord cu UE cu privire la relatiile comerciale si la investitii ar afecta cel mai mult economiile din Europa de Sud-Est, estimeaza Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intr-un raport cu privire la perspectivele economice regionale, scrie Naftemporiki, citat de Rador.

Bucurestenii ar putea plati mai mult pentru caldura din apartamente, dupa ce ELCEN vrea sa scumpeasca gigacaloria

ELCEN a solicitat Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) o majorare a pretului de productie pentru gigacalorie cu aproximativ 10%, a declarat, luni, Claudiu Cretu, administratorul special al celui mai mare producator de.

Regiunile din Europa unde traiesti cel mai mult. Ce speranta de viata au romanii?

Speranta de viata in Europa trece de 84 de ani in mai multe regiuni din Spania si Italia, remarcandu-se o diferenta de mai bine de 10 ani in comparatie cu statele din estul blocului comunitar. Printre statele care ofera cetatenilor o speranta mai mica.

iti sare oja de pe unghii? Trucul care face lacul sa reziste mai mult

Ai o manichiura impecabila si vrei sa o pastrezi cat mai multa vreme fara sa-ti sara oja? Exista cateva trucuri la care poti sa apelezi pentru ca unghiile tale sa fie perfecte si sa nu intampini probleme cu oja.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2712 seconds )