Libnet.ro
UNICEF

06:46

Regiunile din Europa unde traiesti cel mai mult. Ce speranta de viata au romanii?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Regiunile din Europa unde traiesti cel mai mult. Ce speranta de viata au romanii?

Speranta de viata in Europa trece de 84 de ani in mai multe regiuni din Spania si Italia, remarcandu-se o diferenta de mai bine de 10 ani in comparatie cu statele din estul blocului comunitar. Printre statele care ofera cetatenilor o speranta mai mica. continuă pe Wall-Street Ro

BERD: Un eventual Brexit fara acord ar afecta cel mai mult Europa de Sud-Est

Un eventual Brexit fara un acord cu UE cu privire la relatiile comerciale si la investitii ar afecta cel mai mult economiile din Europa de Sud-Est, estimeaza Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intr-un raport cu privire la perspectivele economice regionale, scrie Naftemporiki, citat de Rador.

Business report: Autostrada Urbana, aproape gata: pre-receptia ciotului de la intrarea A3 n Capitala ar putea avea loc peste 15 zile, daca nu ploua; Cheltuielile statului, mai mari cu 16 miliarde dect ncasarile. Unde stam cel mai rau; Ce cariere si dores

Independent fara voie. Pese 3. 500 de romani au fost obligati sa isi faca firma sau PFA de catre angajatorii lor. Aproximativ 3. 500 de romani au devenit lucratori pe cont propriu. Guvernul exerseaza prohodul autostrazii Iasi Tg. Mures: Operatiunea Totul pentru PPP-ul de pe Ploiesti Brasov. Un oficial al Ministerului Transporturilor transmite din nou semnale ca guvernul.

Romgaz a scos pe piata interna cu 7% mai mult gaz decat anul trecut

Romgaz a scos pe piata interna cu 7% mai mult gaz, in primele noua luni ale acestui an fata de perioada similara din 2017, ne-a spus Adrian Volintiru, directorul general al companiei, raspunzand, astfel, afirmatiilor facute, miercuri, de Eric Stab, seful Engie Romania. Acesta din urma a spus ca Petrom si Romgaz au limitat cantitatea de gaze livrata pe piata, astfel ca pretul a crescut, iar furnizorii trebuie sa importe mai mult gaz din Rusia, care este mai scump.

Dacia Duster, locul 3 in topul celor mai vandute SUV-uri subcompacte de volum din Europa. Ford Ecosport ocupa pozitia a sasea

Dacia Duster ocupa locul 3 intr-un clasament al celor mai vandute SUV-uri subcompacte de volum din Europa in primele noua luni ale anului, in timp ce Ford Ecosport este pe locul 6, potrivit Automarket. ro.

Imagini rare cu cel mai inalt om care a trait vreodata! Avea 2.72 metri la 22 de ani - VIDEO

Cel mai inalt om din istorie, despre care exista inregistrari oficiale, este americanul Robert Pershing Wadlow din Alton, Illinois. Ultima data cand a fost masurat, la 27 iunie 1940, a avut inaltimea de 2. 72 de.

Cel mai mare eveniment agricol al toamnei. Produsele traditionale castiga teren

Este penultima zi in care mai puteti vizita cel mai mare targ agricol, Indagra. Sunt peste 700 de expozanti, iar 200 sunt din strainatate. Totusi, produsele romanesti sunt in centrul atentiei. Sunt.

Presedintele Turciei, anunt oficial: Asasinarea jurnalistului saudit a fost ordonata de la cel mai inalt nivel

Asasinarea jurnalistului disident saudit Jamal Khashoggi a fost ordonata de la cel mai inalt nivel din Arabia Saudita, afirma presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, semnaland insa ca regele Salman nu.

Erdogan:Asasinarea jurnalistului, ordonata de la cel mai nalt nivel din Arabia Saudita

Asasinarea jurnalistului disident saudit Jamal Khashoggi a fost ordonata de la cel mai inalt nivel din Arabia Saudita, afirma, intr-un editorial publicat in cotidianul The Washington Post, presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, semnaland insa ca regele Salman nu este implicat, anunta Mediafax.

Sondaj: Conservatorul Friedrich Merz, cel mai popular candidat pentru functia de presedinte CDU

Conservatorul Friedrich Merz este cel mai popular candidat pentru functia de presedinte al formatiunii Uniunea Crestin-Democrata CDU) din Germania, dupa ce cancelarul Angela Merkel a anuntat ca nu va mai candida, arata datele unui sondaj, relateaza Euronews, potrivit Mediafax.

Fosta sotie a lui Kamara este campioana la videochat. Ea a castigat cel mai ravnit trofeu international din domeniu

Fosta sotie a cantaretului Kamara, Oana, a castigat premiul de cel mai bun model de videochat, la festivalul international Ynot din Praga, scrie vrancea24. ro. Mi-am asumat public cariera de model.

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )