Libnet.ro
UNICEF

12:45

Chinezii pregatesc telefonul cu cel mai rezistent ecran la zgarieturi

Adevărul Adevărul,
Chinezii pregatesc telefonul cu cel mai rezistent ecran la zgarieturi

Apple ne tot ameninta cu telefoane mai rezistente la zgarieturi, dar pana acum n-a livrat. Totusi, surpriza vine din China, de la compania Xiaomi. continuă pe Adevărul

Cu trei Galaxy S5, Samsung a creat poate cel mai ciudat sau mai interesant om de zapada [VIDEO]

Samsung Galaxy S5 rezista la apa si in caz ca ai uitat asta, compania iti aduce aminte printr-un videoclip cel putin interesant. Partea proasta e ca desi rezista la apa,nu este singurul. Samsung Galaxy S5 e telefonul vedeta al sud-coreenilor si cel mai mult i-au laudat rezistenta la apa. Cum iarna apa devine, de regula, gheata sau zapada, Samsung s-a gandit sa se mai laude inca o data cu telefonul sau si rezistenta sa intr-un mod inedit. Asa a rezultatun [].

Cel mai piratat serial TV in 2014: Game of Thrones

Istoria se repeta, cel putin in cazul Game of Thrones, care continua si in 2014 sa fie cel mai piratat serial TV de pe site-urile de torrente la nivel global. Cu o intriga ce reuseste sa combine suficient de multe elemente realiste cu un amalgam de dragoni, zombi si alte creatii mitologice, Game of Thrones este unul dintre cele mai populare seriale TV deja de cativa ani. Partea mai putin placuta pentru realizatorii serialului si pentru cei de la HBO [].

L'Equipe: Manuel Neuer, cel mai bun fotbalist al anului

Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, a fost desemnat, sambata, cel mai bun fotbalist al anului in cadrul anchetei realizate de publicatia franceza L'Equipe.

LEquipe l-a desemnat pe cel mai bun fotbalist din lume in 2014

Portarul german Manuel Neuer, aflat in competitie si pentru Balonul de Aur, a fost desemnat cel mai bun fotbalist din lume in 2014, in cadrul unei anchete a publicatiei franceze L'Equipe.

LEquipe: Manuel Neuer a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului

Manuel Neuer, portarul echipei Bayern Munchen, a fost desemnat, sambata, cel mai bun fotbalist al anului in cadrul anchetei realizate de publicatia LEquipe. Neuer a fost urmat in ierarhia LEquipe de portughezul.

Manuel Neuer, desemnat cel mai bun fotbalist al anului de catre LEquipe

Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, a fost desemnat, sambata, cel mai bun fotbalist al anului in cadrul anchetei realizate de publicatia franceza LEquipe, informaeaza Mediafax. Neuer, campion mondial.

GULEEK i8 ar putea fi cel mai compact sistem desktop disponibil pe piata

Desi nu este foarte evident la prima vedere, gadgetul de mai jos, de grosimea unui port USB, cu numele de GULEEK i8, este cel mai mic sistem desktop. in teorie vorbim de o tableta. in practica, GULEEK i8 este construit in jurul componentelor unei tablete, fara a mai integra in ecuatie un display touchscreen. Pornind de la aceasta premisa s-a obtinut un sistem desktop ultra portabil cu un consum de energie infim. Pe langa dimensiuni, diferenta cea mai mare fata [].

Ce film a obtinut cel mai mare succes din toate timpurile in box office-ul romanesc

Filmul Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri, lansat pe 19 decembrie in cinematografele din Romania, a avut peste 148. 000 de spectatori in weekend-ul premierei si incasari de peste 869. 000 de dolari. Acesta a devenit filmul cu cel mai bun opening weekend din Romania din toate timpurile.

Lovitura pentru Messi: cel mai bun sportiv din America de Sud, desemnat un star al lui Real Madrid

Cel mai bun sportiv al Americii de Sud in 2014 a fost desemnat, de catre membrii Asociatiei Presei Sportive din America Latina, fotbalistul James Rodriguez, golgheter al Cupei Mondiale din Brazilia si jucator al lui Real Madrid.

Lovitura pentru Messi! Cel mai bun sportiv din America de Sud, un star al lui Real Madrid

Cel mai bun sportiv al Americii de Sud in 2014 a fost desemnat, de catre membrii Asociatiei Presei Sportive din America Latina, fotbalistul James Rodriguez, golgheter al Cupei Mondiale din Brazilia si jucator al lui Real Madrid.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )