Libnet.ro
UNICEF

23:00

Chinezii, printre cei mai necivilizati turisti

Adevărul Adevărul,
Chinezii, printre cei mai necivilizati turisti

Turistii chinezi sunt recent tinta multor controverse atunci cand calatoresc in tari straine. Printre obiceiurile lor deranjante se numara falsificarea de certificate de casatorie pentru a obtine reduceri pentru luna de miere si permiterea copiilor sa se defecheze pe podeaua unui aeroport din Taiwan. continuă pe Adevărul

De ce avem in Romania printre cele mai mari comisioane interbancare la carduri, afla la Income Magazine

Cum puteti finanta integral, cu bani gratis, prin programul Minimis, o afacere de pana la 200. 000 de euro si de ce avem in Romania printre cele mai mari comisioane interbancare la carduri, aflati chiar de la.

Au fost votati cei mai urati miri din lume, iar acum uimesc din nou internetul. Fotografia a fost vazuta de zeci de mii de oameni in 24 de ore

Pe site-urile internationale sunt publicate zilnic zeci, poate chiar sute de topuri. Cei mai frumosi oameni, Cel mai frumos zambet, Cele mai nereusite operatii estetice, Cel mai bine imbracate vedete, Cea.

Manager VMware: Nimeni nu scapa de Darwin. In tehnologie, la orice schimbare majora, doar cei mai buni supravietuiesc

Angajatii din departamentele de IT ale companiilor trebuie sa se adapteze solutiilor informatice oferite prin cloud computing, pentru ca la orice schimbare majora in tehnologie, doar cei mai buni vor supravietui, a declarat pentru Wall-Street. ro, Elie.

Ei sunt cei mai buni ciclisti din Dobrogea.

Inca o editie a Turului Dobrogei la Ciclism, a 14-a, a ajuns la final. Organizatorii, rutierii, antrenorii, toti s-au declarat incantati de competitie si de modul cum au decurs ostilitatile. In final, intrecerea a fost catalogata una drept frumoasa de majoritatea participantilor si celor implicati. De asemenea, Federatia Romana de Ciclism si Triatlon a anuntat ca de la editiile urmatoare sprijinul va fi mult mai consistent, promisiune venita chiar din partea presedintelui Eduard Novak, .

Cei mai bine platiti manageri de la stat: directorii privati de la Tarom, pe primul loc

Cele mai mari indemnizatii lunare medii brute platite managerilor din companiile de stat au fost in primul trimestru la Tarom 16. 622 euro), CFR SA 14. 570 euro), Posta Romana 12. 834 euro) si ROMATSA 12. 079 euro), potrivit raportarilor companiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )