Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chinezii vor sa construiasca cel mai puternic supercomputer din lume

Playtech Playtech,
Chinezii vor sa construiasca cel mai puternic supercomputer din lume

Cursa pentru cel mai puternic supercomputer este una extrem de importanta, iar China vrea sa isi mareasca avantajul deja existent. in 2016, China a dezvaluit supercomputerul Sunway TaihuLight, iar in 2017, conform theverge. com, acestia vor sa creeze primul prototip de supercomputer de nivel exascale, care poate face un miliard de miliard de calcule pe secunda. continuă pe Playtech

Florian Coldea vindea cartofi in piata, in tinerete, si a facut cel mai prost liceu din Arad. DEZVALUIRI din tineretea fostului adjunct SRI

Florian Coldea, pana de curand adjunctul SRI si unul dintre cei mai puternici oameni din Romania, a terminat cel mai prost liceu din Arad. Coldea provine dintr-o familie modesta, de.

Care este CEL MAI LUNG CUVANT din limba romana si care este SINGURUL TERMEN CE CONTINE TOATE VOCALELE

Erati curiosi sa aflati care este cel mai lung cuvant din limba romana? Potrivit dictio. ro, are 44 de litere si nu se gaseste in DEX, dar reprezinta denumirea medicala pentru o boala.

incalzirea globala a facut 2016 cel mai calduros an din toate timpurile

Conform unui raport lansat in urma cu cateva zile de catre autoritatile americane, incalzirea globala a facut 2016 cel mai cald an din istoria planetei. Spre surprinderea celor care erau de parere ca incalzirea globala este un mit, un nou studiu publicat de curand de catre NASA si Administratia Nationala a Atmosferei si Oceanelor a [].

Cel mai mare spital din Baragan cauta director medical. Postul de manager, ocupat provizoriu

Problemele se tin lant la cel mai mare spital de urgenta din Baragan. Cu un manager interimar de o luna, pentru ca nimeni nu s-a aratat interesat sa participe la concursul organizat pe 12 decembrie, unitatea medicala a ramas si fara director medical. Conf. univ. dr. Laurentiu Belesica si-a incheiat contractul de 6 luni pe malul Borcei.

Cel mai norocos bugetar din Romania, pus sub control judiciar de DNA

Viorel Farcas este acuzat ca a prejudiciat bugetul unei societati a Primariei Constanta cu peste 17 milioane lei.

Cel mai scump condiment din lume, aspirator de toxine. Cardamomul, mirodenia care curata rinichii, intareste inima si te scapa de balonare

Unul dintre cele mai scumpe condimente din lume, dupa vanilie si scortisoara, cardamomul nu este doar un afrodisiac, ci si un excelent tratament natural pentru tulburarile digestive si aspirator pentru toxinele din organism.

Faze tari:Paguba produsa unui magazin din Toronto de o veverita. In ultimele saptamani, a furat 48 de batoane de ciocolata;Extraterestrii ne vestesc Apocalipsa;Chimistii au realizat cel mai mic nod din lume.Este de 200.000 de ori mai subtire decat firul

Rusii au inventat un nou sport de iarna: horse-board. A nins din belsug in muntii Urali, iar in peisajul de poveste amatorii de senzatii tari au. Venetia, ingetata, pentru prima oara in istorie. In ultima saptamana, Italia a fost invadata de frig si zapada, chiar si in partea de sud a tarii au avut loc.

inregistrarile lui Sebastian Ghita de la RTV vor fi analizate in cel mai scurt timp de CNA: cum se apara membrii forului in fata criticilor aduse de Kovesi

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), arata ca inregistrarile lui Sebastian Ghita de la Romania TV vor fi analizate in cel mai scurt timp de forul audiovizual. Pe de alta parte, critica adusa de Laura Codruta Kovesi catre Consiliu a fost combatuta de membrii lui.

PewDiePie face glume pe seama romanilor in cel mai recent clip [VIDEO]

PewDiePie este cel mai urmarit vlogger din lume si, potrivit revistei Time, unul dintre cei mai influenti oameni de pe planeta, reusind sa creasca substantial veniturile companiilor ale caror jocuri le testeaza in fata camerei. Cu peste 52 de milioane de abonati la canalul sau de Youtube si peste 14 miliarde de vizualizari cumulate, nu [].

Raportul comisiilor parlamentare privind gaura de 10 miliarde va fi incheiat cel mai tarziu in 15 februarie/Curtea de Conturi va incheia auditul pe aceeasi tema tot atunci

Parlamentarii din comisiile reunite de buget ale Senatului si Camerei Deputatilor au votat la incheierea audierilor de joi ca raportul final privind gaura de 10 miliarde din bugetul pe 2016 sa fie dat cel mai tarziu in 15 februarie, data la care se va incheia si controlul Curtii de Conturi la Finante. Propunerea a venit din partea senatorului Viorel Arcas, care a condus audierile de joi si a fost votata in unanimitate. Reamintim ca joi a fost audiata Daniela Pescaru, secretar de stat in Finante, cea care se ocupa practic de intocmirea Bugetului de Stat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )