Libnet.ro
UNICEF

22:16

Cel mai mare spital din Baragan cauta director medical. Postul de manager, ocupat provizoriu

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare spital din Baragan cauta director medical. Postul de manager, ocupat provizoriu

Problemele se tin lant la cel mai mare spital de urgenta din Baragan. Cu un manager interimar de o luna, pentru ca nimeni nu s-a aratat interesat sa participe la concursul organizat pe 12 decembrie, unitatea medicala a ramas si fara director medical. Conf. univ. dr. Laurentiu Belesica si-a incheiat contractul de 6 luni pe malul Borcei. continuă pe Adevărul

Acesta este cel mai mare monitor 4K cu ecran curbat si este creat pentru profesionisti

Philips a lansat un monitor imens, dedicat profesionistilor si amatorilor de multimedia deopotriva. BDM4037UW Philips Brilliance 4K Ultra HD LCDeste cel mai mare monitor curbat 4K de pe piata care include si tehnologia Ultra Wide Color ce ofera un spectru de culori cat se poate de apropiate de realitate. Noul monitor BDM4037UW vine echipat cu [].

Care este CEL MAI LUNG CUVANT din limba romana si care este SINGURUL TERMEN CE CONTINE TOATE VOCALELE

Erati curiosi sa aflati care este cel mai lung cuvant din limba romana? Potrivit dictio. ro, are 44 de litere si nu se gaseste in DEX, dar reprezinta denumirea medicala pentru o boala.

Patrimoniu: Casa celui mai mare dirijor din lume, abandonata de 7 ani. Primarul care s-a ocupat de ea o considera UN MONUMENT SALVAT (FOTO)

In zona din centrul Romanului, unde se organizeaza maniferstarile publice, in apropiere de primarie, se afla caza dirijorului Segiu Celibidache. Cladirea, construita in stilul conacelor.

Faze tari:Paguba produsa unui magazin din Toronto de o veverita. In ultimele saptamani, a furat 48 de batoane de ciocolata;Extraterestrii ne vestesc Apocalipsa;Chimistii au realizat cel mai mic nod din lume.Este de 200.000 de ori mai subtire decat firul

Rusii au inventat un nou sport de iarna: horse-board. A nins din belsug in muntii Urali, iar in peisajul de poveste amatorii de senzatii tari au. Venetia, ingetata, pentru prima oara in istorie. In ultima saptamana, Italia a fost invadata de frig si zapada, chiar si in partea de sud a tarii au avut loc.

ANALIZA RL. Situatia neobisnuita in care este cel mai puternic om din lume. Afacerile presedintelui Donald Trump se intind pe tot globul si genereaza un conflict de interese complicat. Cat de mare e acest imperiu financiar

Expertii asupra problemelor de etica guvernamentala au avertizat ca singurul mijloc de evitare a conflictelor de interese ar consta in plasarea activelor intr-un blind trust, o societate gestionata de persoane total independente.

De ce se confrunta Romania cu cel mai mare deficit de muncitori calificati

72% din angajatorii romani se plang ca nu reusesc sa ocupe posturile vacante din cauza ca pe piata nu mai sunt meseriasi. Specialistii in Educatiei sustin ca ne confruntam cu aceasta criza din cauza ca nu mai are cine sa-i pregateasca pe tineri. Avem un deficit de talente, atrage atentia expertul Stefan Vlaston, potrivit caruia trebuie pus accentul si pe invatamantul profesional.

Viscolul a cauzat in Dobrogea productii uriase de energie electrica. Cat au pompat eolienele in ziua cu cel mai mare consum energetic din ultimii 15 ani

Conditiile meteo extreme inregistrate in ultima perioada, cu precadere in sud-estul tarii, sunt motiv de bucurie pentru investitorii in parcurile eoliene din Dobrogea, care au raportat productii-record de energie electrica. in acelasi timp, culturile agricultorilor din Constanta si Tulcea sunt protejate de stratul gros de zapada, care va asigura si apa necesara solului.

Viscolul a adus in Dobrogea productii uriase de energie electrica. Cat au pompat eolienele in ziua cu cel mai mare consum energetic din ultimii 15 ani

Conditiile meteo extreme inregistrate in ultima perioada, cu precadere in sud-estul tarii, sunt motiv de bucurie pentru investitorii in parcurile eoliene din Dobrogea, care au raportat productii-record de energie electrica. in acelasi timp, culturile agricultorilor din Constanta si Tulcea sunt protejate de stratul gros de zapada, care va asigura si apa necesara solului.

Cate litere are cel mai lung cuvant din limba romana si care este singurul termen ce contine toate vocalele

Chiar daca nu este inclusa in Dictionarul Limbii Romane DEX), denumirea medicala pentru boala silicoza este cel mai lung cuvant din limba romana si este destul de greu sa fie pronuntat cursiv. Adevarul va prezinta care sunt cele mai lungi cinci cuvinte in limba romana si alte curiozitati legate de cuvinte romanesti.

Cea mai mare provocare a anului va fi cresterea tensiunilor politice, sociale si economice in Germania

La opt ani de la cea mai grava criza fianciara dupa Marea Depresiune, Statele Unite, Marea Britanie si alte state dezvoltate pun frane globalizarii cu o intoarcere de 180 de grade, dar cea mai mare provocare a anului curent va fi cresterea tensiunilor politice, sociale si economice in Germania, potrivit unei analize a MarketWatch.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )