Libnet.ro
UNICEF

05:45

Care este CEL MAI LUNG CUVANT din limba romana si care este SINGURUL TERMEN CE CONTINE TOATE VOCALELE

B1 B1,
Care este CEL MAI LUNG CUVANT din limba romana si care este SINGURUL TERMEN CE CONTINE TOATE VOCALELE

Erati curiosi sa aflati care este cel mai lung cuvant din limba romana? Potrivit dictio. ro, are 44 de litere si nu se gaseste in DEX, dar reprezinta denumirea medicala pentru o boala. continuă pe B1

Cate litere are cel mai lung cuvant din limba romana si care este singurul termen ce contine toate vocalele

Chiar daca nu este inclusa in Dictionarul Limbii Romane DEX), denumirea medicala pentru boala silicoza este cel mai lung cuvant din limba romana si este destul de greu sa fie pronuntat cursiv. Adevarul va prezinta care sunt cele mai lungi cinci cuvinte in limba romana si alte curiozitati legate de cuvinte romanesti.

ANALIZA RL. Situatia neobisnuita in care este cel mai puternic om din lume. Afacerile presedintelui Donald Trump se intind pe tot globul si genereaza un conflict de interese complicat. Cat de mare e acest imperiu financiar

Expertii asupra problemelor de etica guvernamentala au avertizat ca singurul mijloc de evitare a conflictelor de interese ar consta in plasarea activelor intr-un blind trust, o societate gestionata de persoane total independente.

Acesta este cel mai mare monitor 4K cu ecran curbat si este creat pentru profesionisti

Philips a lansat un monitor imens, dedicat profesionistilor si amatorilor de multimedia deopotriva. BDM4037UW Philips Brilliance 4K Ultra HD LCDeste cel mai mare monitor curbat 4K de pe piata care include si tehnologia Ultra Wide Color ce ofera un spectru de culori cat se poate de apropiate de realitate. Noul monitor BDM4037UW vine echipat cu [].

Opera Neon este cel mai futurist si util browser din ultimii ani

Daca sunteti in cautarea unui browser original sau v-ati saturat de Chrome si Firefox, instalati-va Opera Neon, o revelatie semnificativa fata de orice alt browser. Se intampla foarte rar sa sa va schimbati browserul. Din momentul in care v-ati decis sa folositi Chrome sau Firefox si v-ati instalat primele extensii, tranzitia devine incredibil de dificila.

Faze tari:Paguba produsa unui magazin din Toronto de o veverita. In ultimele saptamani, a furat 48 de batoane de ciocolata;Extraterestrii ne vestesc Apocalipsa;Chimistii au realizat cel mai mic nod din lume.Este de 200.000 de ori mai subtire decat firul

Rusii au inventat un nou sport de iarna: horse-board. A nins din belsug in muntii Urali, iar in peisajul de poveste amatorii de senzatii tari au. Venetia, ingetata, pentru prima oara in istorie. In ultima saptamana, Italia a fost invadata de frig si zapada, chiar si in partea de sud a tarii au avut loc.

UN NOU COPIL in familia Danei Rogoz: Vladut este cel mai incantat (FOTO)

Dana Rogoz a plecat cu familia la munte pentru cateva zile, in preajma sarbatorilor. Alaturi de ea, Radu si Vlad au mers si cativa prieteni, iar asa cum ne-a obisnuit, vedeta a postat pe blogul.

Cel mai mare spital din Baragan cauta director medical. Postul de manager, ocupat provizoriu

Problemele se tin lant la cel mai mare spital de urgenta din Baragan. Cu un manager interimar de o luna, pentru ca nimeni nu s-a aratat interesat sa participe la concursul organizat pe 12 decembrie, unitatea medicala a ramas si fara director medical. Conf. univ. dr. Laurentiu Belesica si-a incheiat contractul de 6 luni pe malul Borcei.

Traian Basescu: Daca eram la Cotroceni, nu as fi avut liniste. Faceam din gasirea lui Ghita cel mai important obiectiv

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 Tv, ca daca ar mai fi fost la Cotroceni, ar fi facut din gasirea lui Sebastian Ghita cel mai important obiectiv si ar fi mobilizat toate structurile de securitate pentru a-l gasi pe omul de afaceri, potrivit News. ro. In ceea ce priveste inregistrarea in care aparea vorbind despre dosarul lui Dan Voiculescu, Basescu s-a declarat 99% convins ca Ghita a fost cel care l-a inregistrat, subliniid ca inregistrarea este editata.

Mihai Sora despre Eminescu: Cel mai trist lucru pentru un scriitor ar fi sa devina ingredient in zacusca nationala

Filosoful Mihai Sora, care are peste 100 de ani, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca Eminescu este tot timpul si ca cel mai trist lucru pentru un scriitor ar fi sa devina ingredient in zacusca nationala. Comentariul, citat si de News. ro, este insotit de o fotografie a sa, datata 13 septembrie 2016, citind opera lui Eminescu in editia Perpessicius.

Zaharul, telemeaua si carnea de porc s-au scumpit cel mai mult in decembrie

Zaharul, fructele, telemeaua de oaie si de vaca, carnea de porc si pestele proaspat se afla printre produsele care s-au scumpit cel mai mult in decembrie 2016, comparativ cu luna similara a anului anterior, potrivit datelor publicate vineri de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )