Libnet.ro
UNICEF

09:15

Chipciu: CFR a fost mai buna

Online Sport Online Sport,
Chipciu: CFR a fost mai buna

Mijlocasul Alexandru Chipciu credea la revenirea in Liga 1 ca va obtine la pas titlul cu CFR Cluj, insa a trebuit sa lupte pana in ultima etapa pentru un nou trofeu. continuă pe Online Sport

Reteta tarta cu struguri. Cea mai buna prajitura de sezon

Vara este momentul perfect sa incerci aceasta delicioasa tarta cu struguri galbeni, bine copti de soare. Avantajul tartei declicioase cu stuguri este acela ca va fi proaspata, nu cumparata de la cine stie cofetarie care nici nu mai stie cand a fost facuta. Reteta tarta cu struguri. Cea mai buna prajitura de sezon Va propunem .

Cea mai buna salata de vinete. Reteta traditionala este extrem de simpla

Salata de vinete se numara printre aperitivele cele mai iubi8te de romanii, atat de iubite incat de multe ori devine chiar un fel principal. Aveti mai jos cea mai simpla si mai delicioasa reteta de vinete, reteta traditionala, din mosi stramosi. Aceasta este cea mai buna salata de vinete. Reteta traditionala este extrem de simpla .

Cea mai buna veste pentru romani! Dr. Virgil Musta anunta ce se va intampla peste doua saptamani

Doctorul Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este de parere ca masurile de limitare a raspandirii coronavirusului trebuiau luate mai devreme. Cand vom avea o reducere a cazurilor Covid-19? .

Orban, despre candidatul USR PLUS la Primaria Sectorului 2: Ei au fost mai determinati in a avea acest sector

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, duminica seara, referitor la faptul ca in urma negocierilor cu USR PLUS a fost desemnat Radu Mihaiu candidat comun pentru Primaria Sectorului 2, si nu viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu, ca acest rezultat a venit in urma unor dezbateri si analize si a determinarii USR PLUS de a avea candidatul in acest sector, scrie Agerpres. Spre deosebire de alti parteneri politici, noi nu ne-am decis candidatii in Partidul National Liberal in niciun sector, pentru ca noi am asteptat rezultatul discutiilor si negocierilor, pentru ca stiam ca vom lua decizii legate de candidatii nostri. Eu nu am vrut sa-mi anunt un candidat la primarie, in conditiile in care eu stiam ca eram angajat in negocieri, pe care poate ulterior ar fi trebuit sa-l retrag. Altii si-au facut campanii si au incercat sa castige la notorietate, a afirmat Orban, la B1 Tv.

Ludovic Orban, despre situatia locurilor de munca in timpul pandemiei: Numarul de angajati cu contracte a fost mai mic cu doar 684 in 20 iulie, fata de 1 ianuarie (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a explicat ca, potrivit datelor din Revisal, a fost inregistrata o diferenta de doar 648 de angajati cu contracte de munca intre data de 1 ianuarie 2020 si 20.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )