Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chirica vine cu noi precizari privind testul pentru coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Chirica vine cu noi precizari privind testul pentru coronavirus

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, sustine ca si-a facut testul pentru coronavirus dupa ce la un centru rezidential din oras, pe care l-a vizitat, a fost confirmat un caz de COVID-19. Precizarea vine dupa ce intr-un interviu a spus ca si-a facut testul, fara a spune ce conditii specifice au justificat acest lucru. El a comentat doar ca se intalneste cu multi oameni. continuă pe Hotnews

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, se testeaza saptamanal pentru coronavirus: Trebuie sa te gandesti la sanatatea ta

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a declarat la un post local de televiziune ca isi face saptamanal testul pentru coronavirus, motivand ca nu vrea sa-si puna in pericol nici sanatatea, si nici colegii, in calitate de primar si coordonator al Situatiilor de Urgenta pe Municipiul Iasi.

VIDEO Primarul Iasiului si-a facut testul pentru coronavirus, desi nu-i suspect. Chirica: il fac saptamanal

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, spune ca si-a facut testul pentru coronavirus si il va face saptamanal pe motiv ca este o obligatie a sa asta pentru a nu-i infesta pe colegi. in acest moment insa in Romania sunt testati pentru coronavirus doar suspectii de imbolnavire.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, spune ca se testeaza saptamanal pentru coronavirus. Medic: E incredibil ce aud (VIDEO)

Mihai Chirica, primarul din Iasi, a declarat ca-si face saptamanal testul pentru coronavirus deoarece nu vrea sa-si puna in pericol nici sanatatea lui, nici pe cea a colegilor. Regulile spun clar.

Iohannis, noi precizari importante pentru romani! Ce anunt face presedintele in timpul starii de urgenta

Iohannis face noi declaratii importante despre situatia in care ne aflam. Ce spune despre incetinirea bolii si despre starea de urgenta? Care este avertismentul pe care il trimite romanilor? Iohannis, noi precizari importante pentru romani Presedintele sustine faptul ca trebuie evitate intalniri sau locuri care nu sunt neaparat urgente. De asemenea, seful statului subliniaza faptul .

Vesti bune in privinta noului vaccin pentru coronavirus. Ce a descoperit Rusia

Omenirea se confrunta cu o mare criza de sanatate, cea mai mare din acest secol, motiv pentru care cursa contra cronometru pentru gasirea unui antidot a inceput, iar cercetatori din toata lumea participa. Vesti bune in privinta noului vaccin pentru coronavirus S-au anuntat teste in toata lumea, dar se pare ca pana la aparitia unui .

Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Situatia scapa de sub control

In plina pandemie de coronavirus, Clinica Sanador anunta ca testeaza populatia, dar contra cost. Rezultatul testului sunt comunicate in 24 de ore, iar pretul este de 350 de lei. Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Acesta este anuntul pe site-ul clinicii Sanador. Jurnalista Paula Rusu a comentat insa situatia: Cel .

Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus. Ce a urmat apoi

Un medic din Romania a anuntat recent faptul ca a gasit leacul pentru coronavirus. Totul s-a dovedit a fi un intreg scenariu de film. Cine este protagonistul si ce a urmat dupa anuntul cel mare? Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus Scenariu de film mut asa ar putea fi .

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat joi Principatul, potrivit Reuters si euronews.

Doctorita romanca venita din Franta s-a aruncat de la balcon. A fost testata pentru coronavirus

Incident dramatic in Cluj! O doctorita venita din Franta pe 14 martie s-a aruncat de la balcon. Femeia, care a supravietuit, a fost testata si pentru coronavirus.

Victor Costache anunta ca Romania se situeaza mult sub linia rosie privind cazurile de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarant, marti seara la Antena 3, ca Romania se situeaza mult sub linia rosie privind cazurile de coronavirus, astfel ca suntem mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar, iar 90 la suta din cazurile de coronavirus din Romania sunt din import. De asemenea, Costache a spus ca in faza a treia, in care spera sa nu ajungem, se vor monta spitale mobile in Capitala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )