Libnet.ro
UNICEF

19:15

Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus. Ce a urmat apoi

Playtech Playtech,
Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus. Ce a urmat apoi

Un medic din Romania a anuntat recent faptul ca a gasit leacul pentru coronavirus. Totul s-a dovedit a fi un intreg scenariu de film. Cine este protagonistul si ce a urmat dupa anuntul cel mare? Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus Scenariu de film mut asa ar putea fi . continuă pe Playtech

Un medic rezident povesteste de ce suna romanii la TelVerde pentru coronavirus: Un domn a propus sa fie scoase jetoanele de la carucioarele din hipermarketuri

Un barbat a propus sa fie scoase jetoanele de la carucioarele din hipermarketuri deoarece pe ele stau cei mai multi microbi, iar preturile din magazine sa fie rotunjite de la 6,89 lei, de exemplu, la 7 lei, pentru ca nu se poate dezinfecta tot maruntisul. Romanii suna la Telverde pus la dispozitie de autoritati atat pentru a adresa intrebari despre coronavirus, cat si pentru a veni cu diferite propuneri sau mesaje pentru autoritati, povesteste Stefan Popa, medic rezident care face voluntariat la aceasta linie verde.

Medic din Iasi care trateaza pacientii de coronavirus: Au mai fost valuri epidemice. Cum au venit, asa au si plecat

Medicii ieseni sunt pozitivi in ceea ce priveste situatia provocata de coronavirus la noi in tara si asta pentru ca absolut toti pacientii internati in acest moment la Iasi sunt bine si raspund bine la tratament.

Vesti bune in privinta noului vaccin pentru coronavirus. Ce a descoperit Rusia

Omenirea se confrunta cu o mare criza de sanatate, cea mai mare din acest secol, motiv pentru care cursa contra cronometru pentru gasirea unui antidot a inceput, iar cercetatori din toata lumea participa. Vesti bune in privinta noului vaccin pentru coronavirus S-au anuntat teste in toata lumea, dar se pare ca pana la aparitia unui .

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat joi Principatul, potrivit Reuters si euronews.

AMRCR: Nu se suspenda activitatea lanturilor de magazine alimentare din Romania

Asociatia Marilor Retele Comericale din Romania infirma zvonurile lansate in ultima perioada si spune ca niciun mare comerciant nu are intentia sa inchida vreun magazin cu produse alimentare care activeaza in tara noastra.

Jurnalista din Romania, in carantina, dupa ce a luat interviu unui bolnav de coronavirus: Ma verifica zilnic!

O jurnalista din Romania se afla in carantina dupa ce, pe 11 martie, a luat un interviu unui barbat, diagnosticat mai apoi cu coronavirus. Acum, si-a impus un program incarcat acasa, pentru a trece mai usor peste perioada cu restrictii. Jurnalista din Romania, in carantina, dupa ce a luat interviu unui bolnav de coronavirus Este .

Cati bani ar primi salariu Raed Arafat. Este omul-cheie din Romania, in aceste zile

Cati bani ar primi salariu binecunoscutul medic roman de origine palestiniana Raed Arafat, omul-cheie din aceste zile, in Romania. Cati bani ar primi Raed Arafat? Pe 23 august 2007, premierul de atunci al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, l-a numit subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii Publice. Din cauza unor conflicte politice cauzate de criticile pe .

Cat cantareste, de fapt, sufletul uman. Descoperirea incredibila a unui medic din SUA

In aprilie 1907, New York Times a publicat un articol scurt, dar senzational, un medic pe nume Duncan MacDougall din Haverhill, Massachusetts, a pretins ca a reusit sa cantareasca sufletu uman. Cat cantareste, de fapt, sufletul uman intr-un experiment, aproape ciudat, MacDougall i-a pus pe oameni murind de tuberculoza pe o scara pentru a-i cantari .

Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Pana la data de 18 martie 2020, ora 18:00, au fost confirmate 261 cazuri de infectie cu coronavirus COVID-19. in ultimele zile au fost confirmate in medie aproximativ 30 de cazuri. Desi situatia este pe un trend ascendent, intr-un judet din Romania s-a oprit timpul in loc. Cum a fost posibil sa nu mai raporteze .

Unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania doneaza echipamente medicale pentru spitalele din Bucuresti

Unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania ofera o mana de ajutor spitalelor din Capitala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )