Libnet.ro
UNICEF

18:45

Chiriile, la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani

România Liberă România Liberă,
Chiriile, la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani

Chiria medie ceruta pentru o garsoniera in Bucuresti a ajuns la circa 228 de euro pe luna in 2017, preturile actuale situandu-se la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani, conform unui studiu realizat de un portal imobiliar. continuă pe România Liberă

Peste 2.000 de persoane au murit in accidente rutiere in 2016, cea mai mare crestere din ultimii 7 ani

Peste 2. 000 de persoane si-au pierdut viata in accidente rutiere in 2016, aceasta fiind cea mai mare crestere din ultimii sapte ani, arata Raportul Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti pe 2016. Potrivit.

Rusia: Ancheta privind atacul cu cutit de la Surgut se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova

Comitetul de Investigatii rus a anuntat duminica ca ancheta privind atacul cu cutit comis sambata la Surgut, in Siberia, soldat cu ranirea a sapte persoane si revendicat de organizatia Statul Islamic, se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova, relateaza Agerpres.

Moscova anunta ca ancheta privind atacul de la Surgut se va desfasura la cel mai inalt nivel

Comitetul rus de Investigatii a anuntat ca ancheta privind atacul cu cutit comis sambata la Surgut, in Siberia, soldat cu ranirea a sapte persoane si revendicat de Daesh, se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova .

400 de obiecte datand din perioada vikinga au disparut dintr-un muzeu. Este cel mai grav furt din Norvegia din ultimii 200 de ani

Aproximativ 400 de obiecte datand din perioada vikinga au fost sustrase in perioada 11-13 august de la muzeul din Bergen, din sud-vestul Norvegiei, un furt cu consecinte importante pentru arta norvegiana, a declarat directorul muzeului.

Vesti proaste pentru studenti si nu numai! Au crescut chiriile in marile orase. Preturile sunt la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Chiria medie ceruta pentru o garsoniera in Bucuresti a ajuns la circa 228 de euro pe luna in 2017, in crestere cu 4,58% fata de 2016, cand era de 218 euro pe luna si cu 1,83% peste.

Chiriile din Capitala si alte orase ale tarii cresc de 3 ani: care sunt preturile inainte de sosirea studentilor

Odata cu 2015, chiriile din marile orase ale tarii au cunoscut un trend vizibil ascendent, potrivit unei analize a Imobiliare. ro, iar in vara acestui an, pretentiile proprietarilor au ajuns, per ansamblu, la cel mai ridicat nivel din 2012 incoace. Dar,.

Preturile imobiliare in cel mai fierbinte oras din Romania. Cat a costat cea mai scumpa casa

Valoarea totala a tranzactiilor imobiliare in Cluj Napoca, in 2016, a fost de aproape 457 de milioane de euro, fata de 358 milioane de euro in anul 2015, informeaza ZF, care citeaza statistici.

Peste 2.000 de persoane au murit in accidente rutiere in 2016, cea mai mare crestere din ultimii sapte ani

Raportul Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti pe 2016 arata ca peste 2. 000 de persoane si-au pierdut viata in accidente rutiere in 2016, aceasta fiind cea mai mare crestere din ultimii sapte ani.

Cum a ajuns iPhone 7 sa fie cel mai popular smartphone din lume

Multi au fost convinsi ca iPhone 7 va fi un esec, pentru ca nu s-a lansat cu schimbari semnificative de design fata de iPhone 6S. Nu a fost insa asa. Cu doar cateva luni inante de lansarea unor noi smartphone-uri marca Apple, cele mai recente statistici referitoare la vanzarile de terminale sunt imbucuratoare pentru gigantul [].

Instabilitatea fiscala ne-ar putea costa capitalul de imagine castigat in ultimii ani

Guvernul Tudose a pus pe jar mediul de afaceri cu serie de masuri fiscale contradictorii si controversate. Costul acestei instabilitati ar putea fi unul urias, stirbind capitalul de imagine castigat in ultimii ani. Continuam seria articolelor cu romani.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )