Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cum a ajuns iPhone 7 sa fie cel mai popular smartphone din lume

Playtech Playtech,
Cum a ajuns iPhone 7 sa fie cel mai popular smartphone din lume

Multi au fost convinsi ca iPhone 7 va fi un esec, pentru ca nu s-a lansat cu schimbari semnificative de design fata de iPhone 6S. Nu a fost insa asa. Cu doar cateva luni inante de lansarea unor noi smartphone-uri marca Apple, cele mai recente statistici referitoare la vanzarile de terminale sunt imbucuratoare pentru gigantul []. continuă pe Playtech

Tweetul postat de Barack Obama a ajuns sa fie cel mai popular din istorie. Cu ce fotografie a impresionat intreg mapamondul (FOTO)

Barack Obama a postat un mesaj pe Twitter care a ajuns sa fie cel mai popular din istorie. in mesajul amintit, fostul presedinte american a postat o fotografie in care se afla in compania a trei.

Cel mai popular Tweet din istorie. Mesajul a fost publicat de fostul presedinte Barack Obama

Cel mai popular mesaj din toata istoria retelei Tweeter este cel publicat, acum patru zile, de fostul presedinte al SUA, Barack Obama, a anuntat postul CNBC.

Tweetul publicat de Barack Obama dupa violentele de la Charlottesville este cel mai popular din istorie

Fostul presedinte american Barack Obama a publicat pe Twitter o fotografie cu el si trei copii de rase diferite si un citat din Nelson Mandela, in replica la violentele de la Charlottesville Virginia), din weekend, iar mesajul a devenit cel mai aprobat tweet din istorie, cu 2,8 milioane de like-uri, relateaza News. ro citand CNBC.

Cuvintele alese ale Barack Obama au format cel mai popular tweet din lume

Cu doar cateva cuvinte inspirate vizavi de evenimentele din Charlottesville, Barack Obama a reusit sa depaseasca toate recordurile de popularitate de pe Twitter. Este foarte greu sa faci o postare virala pe Twitter folosind doar cateva cuvinte. Este si mai greu sa faci acest gest folosind o afirmatie simpla, fara o fotografie incarcata de vedete.

Un mesaj publicat de Obama dupa violentele de la Charlottesville este cel mai popular din istorie pe Twitter

Fostul presedinte american Barack Obama a publicat pe Twitter un citat din Nelson Mandela si o fotografie in care apare alaturi de trei copii de etnii diferite, in replica la violentele de la Charlottesville, Virginia, iar mesajul a devenit cel mai aprobat tweet din istorie, cu 2,8 milioane de like-uri, relateaza CNBC.

Cerealele, cel mai popular mic dejun

Denumite dupa zeita agriculturii la romani 822; Ceres, cerealele continua sa fie campionii de la micul dejun, datorita gustului lor si a aportului de fibre, proteine, lipide, vitamine si enzime.

Halep: In acest moment nu joc cel mai bun tenis. Faptul ca am castigat chiar daca joc mai putin bine este un mare plus

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, joi, dupa calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, ca meciul cu Anastasija Sevastova nu a fost deloc usor. Halep recunoaste ca nu joaca la cel mai bun nivel posibil, dar considera un mare plus faptul ca a reusit sa se impuna chiar daca a evoluat mai putin bine, potrivit news. ro.

Romania, in topul tarilor din UE cu cel mai mare risc de sclavie moderna

Romania se afla in primele cinci tari din Uniunea Europeana in care riscul de sclavie moderna este cel mai ridicat, se arata in raportul Modern Slavery Index 2017 . In top, pe langa tara noastra se gasesc Grecia, Italia, Cipru si Bulgaria.

Cel mai bogat om din Africa vrea sa faca investitii uriase in Europa si Statele Unite

Cel mai bogat om din Africa, nigerianul Aliko Dangote, intentioneaza sa investeasca intre 20 si 50 de miliarde de dolari in Europa si Statele Unite pana in 2025, in domenii precum.

Cel mai bun antivirus gratuit in 2017: solutii optime pentru PC-ul tau

Lupta pentru cel mai bun antivirus gratuit in 2017 se da, in continuare, intre nume cunoscute, iar noi va propunem o selectie din care puteti alege ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )