Libnet.ro
UNICEF

20:15

Chitaristul trupei AC/DC ia o pauza din cauza unor grave probleme de sanatate, dar grupul continua sa faca muzica

Adevărul Adevărul,
Chitaristul trupei AC/DC ia o pauza din cauza unor grave probleme de sanatate, dar grupul continua sa faca muzica

Solistul trupei australiene AC/DC, Brian Johnson, a dezmintit zvonurile conform carora legeandara formatie s-ar destrama, dar a confirmat ca membrul fondator si chitaristul grupului, Malcolm Young, va lua o pauza din cauza unor probleme de sanatate, scrie Huffington Post. continuă pe Adevărul

Chitaristul trupei AC/DC a suferit un atac cerebral: Trupa s-ar putea destrama

Lovitura grea pentru iubitorii legendarei trupe rock AC/DC. Chitaristul formatiei a suferit un atac cerebral, iar grupul s-ar putea destrama. Informatia despre starea de sanatate precara a lui Malcolm Young a fost.

Bank of America, pe pierderi din cauza costurilor cu litigiile

Bank of America Corp. , a doua mare banca din SUA, a inregistrat pierderi in primul trimestru din acest an, din cauza unor cheltuieli cu litigiile, in suma de 6 miliarde dolari.

Circulatie ingreunata la Vama Giurgiu: Coloana de masini de 1,5 kilometri, din cauza unei actiuni a CNADNR

Circulatia masinilor de mare tonaj este ingreunata in Vama Giurgiu, pe sensul de mers catre Bulgaria, din cauza unei actiuni a CNADNR, coloana de masini intinzandu-se pe aproape 1,5 kilometri, potrivit.

Pretul paladiului, la cote maxime din cauza tensiunilor din Ucraina

Pretul paladiului, metal indispensabil in industria auto, a crescut luni la cel mai ridicat nivel dupa 2011, din cauza temerilor ca livrarile din Rusia ar putea fi restrictionate din cauza escaladarii tensiunilor din Ucraina, transmite Bloomberg,.

Taxa pe stalp ar putea sa NU fie aplicata din cauza presiunilor facute de companiile mari

Taxa pe stalp ar putea sa NU fie aplicata din cauza presiunilor facute de companiile mari. Investitorii se plang ca impozitul care se aplica si pe pista betonata, autostrazi sau gaurile din pamant ar fi.

Bucuresti: Un copac a cazut peste o masina, din cauza vantului puternic

Un copac a cazut peste o masina parcata pe o strada din Sectorul 3 al Capitalei, din cauza vantului puternic, in urma incidentului nefiind persoane ranite, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, citat de Mediafax.

Profitul Credit Suisse, redus cu 30% din cauza diviziei de investment banking

Profitul net al Credit Suisse Group AG, a doua mare banca elvetiana, a scazut cu o treime in primul trimestru din acest an, din cauza evolutiei slabe a diviziei de investment banking.

Rusia ar putea da in judecata SUA la Organizatia Mondiala a Comertului din cauza sanctiunilor

Rusia analizeaza initierea unui proces impotriva Statelor Unite la Organizatia Mondiala a Comertului OMC) din cauza sanctiunilor impuse bancilor rusesti, a declarat ministrul Economiei de la Moscova, Aleksei.

Rusia ar putea da in judecata SUA la Organizatia Mondiala a Comertului din cauza sanctiunilor

Rusia analizeaza initierea unui proces impotriva Statelor Unite la Organizatia Mondiala a Comertului OMC) din cauza sanctiunilor impuse bancilor rusesti. Statele Unite au aplicat sanctiuni mai multor.

Rusia ar putea da in judecata SUA din cauza sanctiunilor

Rusia analizeaza posibilitatea de a initia un proces impotriva Statelor Unite la Organizatia Mondiala a Comertului OMC) din cauza sanctiunilor impuse bancilor rusesti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2917 seconds )