Libnet.ro
UNICEF

05:45

Rusia ar putea da in judecata SUA din cauza sanctiunilor

România Liberă România Liberă,
Rusia ar putea da in judecata SUA din cauza sanctiunilor

Rusia analizeaza posibilitatea de a initia un proces impotriva Statelor Unite la Organizatia Mondiala a Comertului OMC) din cauza sanctiunilor impuse bancilor rusesti. continuă pe România Liberă

Rusia ar putea da in judecata SUA la Organizatia Mondiala a Comertului din cauza sanctiunilor

Rusia analizeaza initierea unui proces impotriva Statelor Unite la Organizatia Mondiala a Comertului OMC) din cauza sanctiunilor impuse bancilor rusesti, a declarat ministrul Economiei de la Moscova, Aleksei.

Rusia ar putea da in judecata SUA la Organizatia Mondiala a Comertului din cauza sanctiunilor

Rusia analizeaza initierea unui proces impotriva Statelor Unite la Organizatia Mondiala a Comertului OMC) din cauza sanctiunilor impuse bancilor rusesti. Statele Unite au aplicat sanctiuni mai multor.

Ambasadorul iranian la ONU nu va primi viza pentru SUA din cauza implicarii in criza ostaticilor

Statele Unite au motivat marti ca nu ii vor acorda viza noului ambasador al Iranului la ONU, Hamid Aboutalebi, din cauza rolului acestuia in luarea de ostatici la ambasada americana de la Teheran, in anul.

Ambasadorului iranian la ONU i-a fost refuzata viza pentru SUA din cauza implicarii in criza ostaticilor

Statele Unite au motivat marti ca nu ii vor acorda viza noului ambasador al Iranului la ONU, Hamid Aboutalebi, din cauza rolului acestuia in luarea de ostatici la ambasada americana de la Teheran, in anul 1979,.

Pretul paladiului, la cote maxime din cauza tensiunilor din Ucraina

Pretul paladiului, metal indispensabil in industria auto, a crescut luni la cel mai ridicat nivel dupa 2011, din cauza temerilor ca livrarile din Rusia ar putea fi restrictionate din cauza escaladarii tensiunilor din Ucraina, transmite Bloomberg,.

Ambasadorul iranian la ONU nu va primi viza pentru SUA din cauza implicarii in criza ostaticilor din 1979

Statele Unite ale Americii au prezentat marti motivatia pentru neacordarea vizei noului ambasador al Iranului la ONU, Hamid Aboutalebi, din cauza rolului acestuia in luarea de ostatici la ambasada americana de la Teheran, in anul 1979, informeaza Agence France Presse.

Pod intre Campina si Banesti, deschis doar traficului pietonal, rupt din cauza ploilor

Un pod care facea legatura intre municipiul Campina si localitatea Banesti, din judetul Prahova, si care era deschis doar traficului pietonal s-a rupt, miercuri, cel mai probabil din cauza ploilor si a.

UPDATE.Constanta: Porturile inchise din cauza cetii dense au redevenit operationale

Operatiunile portuare au fost sistate, miercuri dimineata, in porturile Constanta Nord, Constanta Sud - maritim si fluvial si Midia, din cauza cetii dense, vizibilitatea scazand sub o jumatate de mila marina, transmite Mediafax.

Miley Cyrus a fost internata in spital din cauza unei reactii alergice severe la antibiotice

Miley Cyrus a fost internata in spital din cauza unei reactii alergice severe la antibiotice, au anuntat reprezentantii ei, potrivit cnn. com. Cantareata fost nevoita sa-si anuleze un concert pe care trebuia.

Probleme in trafic din cauza conditiilor meteo. Ninsoare in Harghita si ceata densa pe A2

Conditiile meteorologice provoaca probleme in traficul rutier. Circulatia este ingreunata din cauza cetii pe autostrazile A2 Bucuresti - Constanta, precum si pe autostrada A4 Ovidiu - Agigea. in zonele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3203 seconds )