Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chris Brown, elegant in paginile revistei Blank! Vezi aici fotografiile!

Devorator Monden Devorator Monden,
Chris Brown, elegant in paginile revistei Blank! Vezi aici fotografiile!

Tanarul artist a renuntat pentru o zi la tinutele streetwear si a adoptat un look office la o recenta sedinta foto pentru revista Blank. Chris a purtat tinute semnate de designeri ca Gucci, Paul Smith si DolceGabbana. Sedinta a avut loc intr-o casa luxoasa din Hollywood Hills, de fotografii ocupandu-se Steven Gomillion si Dennis Leupold. continuă pe Devorator Monden

SOC! Chris Brown se retrage din muzica: M-am saturat sa fiu faimos pentru o greseala comisa la 18 ani!

X va fi ultimul album lansat de Chris Brown?! Cel putin asa se pare daca e sa ne luam dupa declaratiile cantaretului. Pe 6 august, Chris Brown a postat pe contul sau de Twitter mesajul: Nu iti face griji, America! Dupa albumul X, acesta probabil va fi ultimul din cariera mea. Motivele? Imaginea lui Chris .

Chris Brown anunta ca se retrage din muzica: Artistul s-a saturat de mediatizarea bataii pe care i-a aplicat-o Rihannei

A batut-o pe Rihanna de i-a lasat vanatai pe fata, iar acum a anuntat ca nu va mai canta. Este vorba despre interpretul RB, Chris Brown. Acesta va iesi din industria muzicala dupa urmatorul sau.

Vezi aici care sunt cele mai bune 10 hituri ale lui Katy Perry!

Mai e foarte putin timp pana cand vom asculta in premiera noul single al artistei, Roar, iar in aproximativ doua luni si jumatate ne vom delecta cu intreg albumul Prism. Noul proiect al cantaretei evidentiaza o schimbare majora in stilul sau. One Of The Boys si Teenage Dream, primele sale doua albume, ne prezentau o .

Beyonce si-a facut o tunsoare pixie! Vezi aici fotografiile!

Frumoasa cantareata, care momentan se afla in plin turneu, isi surprinde fanii cu un nou look. Adepta a parului lung pana in prezent, artista a renuntat la acesta in favoare unei tunsori scurte. Beyonce a postat fotografiile cu noul sau look pe contul sau de Instagram, iar reactiile fanilor au fost mixte. Foartefrumoasa!!! O schimbare .

One aka Criss si Vlad si-au schimbat look-ul! Vezi aici cum le sta!

One aka Criss si Vlad si-au schimbat look-ul! Sambata, te intalnesti cu ei la TOP 10 MOST VIEWED ON MTV! intalnesti cu ei la TOP 10 MOST VIEWED ON MTV! Ce nu stii, afli de la MTV! One aka Criss si Vlad, cel mai frumos cuplu tanar din Romania, sunt invitatii Oanei Tache sambata, de .

Jessie J ne incanta cu o dubla surpriza! Vezi aici despre ce este vorba!

Talentata cantareata este pe cale sa puna la punct ultimele detalii ale viitorului sau album care se pare ca va fi lansat in luna septembrie, dar al carui titlu nu se stie inca. Insa, pana atunci, Jessie J isi incanta fanii cu noi piese. Despre ce vorbim? Lansarea videoclipului piesei Its My Party plus o .

Rapperul Chris Brown ar fi suferit o criza convulsiva in studioul de inregistrari

CantaretulChris Brown ar fi avut o criza convulsiva, vineri, cand se afla intr-un studio de inregistrari din Los Angeles, o echipa de paramedici fiind chemata de urgenta. Rapperul a rrefuzat insa.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )