Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vezi aici care sunt cele mai bune 10 hituri ale lui Katy Perry!

Devorator Monden Devorator Monden,
Vezi aici care sunt cele mai bune 10 hituri ale lui Katy Perry!

Mai e foarte putin timp pana cand vom asculta in premiera noul single al artistei, Roar, iar in aproximativ doua luni si jumatate ne vom delecta cu intreg albumul Prism. Noul proiect al cantaretei evidentiaza o schimbare majora in stilul sau. One Of The Boys si Teenage Dream, primele sale doua albume, ne prezentau o . continuă pe Devorator Monden

Fructele colorate sunt cele mai bune

Piersicile, caisele, afinele, murele, pepenele galben si cel rosu sunt doar cateva dintre deliciile care nu trebuie sa-ti lipseasca din meniul zilnic, pentru ca au vitamine, minerale, antioxidanti si incetinesc procesul de imbatranire.

VIDEO Top 10 cele mai bune piese hip-hop din toate timpurile, recomandate de revista Rolling Stone

Cele mai bune melodii hip-hop pot sa starneasca energie si entuziasm, furie si nelamurire sau intrebari cu privire la societate si traditii. O piesa rap de doar trei minute poate sa fie considerata un indemn la actiune, avand puterea de a declansa o revolutie.

Special ADPM! Madonna- Top 10 cele mai bune clipuri!

Dupa prestatia ei de la Super Bowl, Madonna este starul saptamanii! Clipurile Madonnei spun, fiecare in parte, o poveste spectaculoasa si au reusit sa starneasca controverse si sa darame bariere. Iata topul celor mai bune videoclipuri lansate de Regina Muzicii Pop! Continue reading .

FOTO Cine sunt cele mai bine platite vedete din televiziunea americana.

Simon Cowell, juratul acerb din emisiunea de talente The X Factor, ocupa primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, la egalitate cu Howard Stern, membru in juriul emisiunii Americas Got Talent, a anuntat, joi, site-ul Forbes. com, potrivit Mediafax. Simon Cowell, in varsta de 53 de ani, a urcat doua pozitii, de pe locul al treilea pe care il ocupa in topul din 2012, iar Howard Stern a urcat o pozitie, de pe locul al doilea. Amandoi au obtinut .

Adevarul Live, ora 15.00: care sunt cele mai bune smartphone-uri de pe piata? in premiera in Romania, Asus Nexus 7 II

LG a lansat aseara modelul G2, cel mai performant smartphone al lor de pana acum, care devine un rival serios pentru cele mai bune telefoane de pe piata. Jurnalistii Adevarul dezbat cu Emil Dragota gadget. ro), Iulian Machi Connect) si Radu Neagu playtech. ro) care sunt optiunile pietei.

Cele mai bune metode de reducere a dioptriilor

Nevoia de a purta ochelari sau viciile de refractie includ miopia, hipermetropia si astigmatismul si toate duc la nevoia de a purta ochelari sau, pentru cei care nu doresc, lentile de contact.

Utile: Cele mai bune exercitii pentru tonifierea muschilor fesieri; Mici greseli in dieta ta pe care le faci dupa-amiaza; Prin exercitii, mintea umana poate atinge imposibilul; Cafeaua neagra te scapa de vanatai

Cum se congeleaza corect alimentele. Rolul congelarii este acela de a conserva o perioada indelungata alimentele. Pentru a incetini activitatea. Superalimente pentru mama si bebe. Toata lumea stie ca, pentru a aduce pe lume un bebelus de nota zece si pentru a pastra intacta.

Cele mai tari plaje urbane: in ce orase europene te poti relaxa pe sezlong

Desi orasele si plajele nu au multe in comun, atunci cand nisipul, umbrelutele si relaxarea isi fac aparitia in mediul urban multi turisti sunt atrasi. Iata care sunt cele mai frumoase plaje din orasele europene, scrie CNN .

One aka Criss si Vlad si-au schimbat look-ul! Vezi aici cum le sta!

One aka Criss si Vlad si-au schimbat look-ul! Sambata, te intalnesti cu ei la TOP 10 MOST VIEWED ON MTV! intalnesti cu ei la TOP 10 MOST VIEWED ON MTV! Ce nu stii, afli de la MTV! One aka Criss si Vlad, cel mai frumos cuplu tanar din Romania, sunt invitatii Oanei Tache sambata, de .

Romanii au aproape cele mai mici salarii minime din UE. Vezi un top al castigurilor din Uniune

Romania are printre cele mai mici salarii minime din Uniunea Europeana. Singurii care castiga mai putin ca noi sunt vecinii bulgari, potrivit datelor furnizate de EUROSTAT. in Romania, salariul minim este de 179.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )