Libnet.ro
UNICEF

10:30

Christian Tour a decis introducerea in somaj tehnic a 75% dintre angajati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Christian Tour a decis introducerea in somaj tehnic a 75% dintre angajati

Christian Tour a anuntat azi ca a decis sa trimita 75% dintre angajati in somaj tehnic, iar proprietarii companiei afirma ca cea mai potrivita solutie pentru industria turismului din Romania ar fi posibilitatea ca angajatii sa lucreze cu program redus, la distanta, iar statul sa ofere suport angajatorului in acoperirea costurilor salariale. continuă pe Ziarul Bursa

75% dintre angajatii Christian Tour - in somaj tehnic

Christian Tour a anuntat azi ca a decis sa trimita 75% dintre angajati in somaj tehnic, iar proprietarii companiei afirma ca cea mai potrivita solutie pentru industria turismului din Romania ar fi posibilitatea ca angajatii sa lucreze cu program redus, la distanta, iar statul sa ofere suport angajatorului in acoperirea costurilor salariale.

Doua treimi dintre firmele mici din Marea Britanie au angajati in somaj tehnic

Doua-treimi dintre firmele mici din Marea Britanie au toti angajatii sau o parte dintre ei in somaj tehnic. Guvernul britanic le plateste 80% din salariu, scrie Retures.

BestJobs: Un sfert dintre angajati au fost concediati sau trimisi in somaj tehnic, in urma situatiei coronavirus COVID-19

Un sfert dintre angajati si-au pierdut locul de munca sau au fost trimisi de angajatori in somaj tehnic, in urma situatiei economice create de epidemia de coronavirus COVID-19 in Romania, potrivit unui chestionar realizat de platforma de recrutare BestJobs. ro, in perioada 1-8 aprilie 2020, pe un esantion de 922 de utilizatori de internet din Romania.

CORONAVIRUS BestJobs: Un sfert dintre angajatii romani si-au pierdut locul de munca sau au fost trimisi in somaj tehnic

Unul din zece angajati care au participat la un sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs spun ca si-au pierdut locul de munca si aproximativ 15% au fost trimisi in somaj tehnic, in timp ce 16% au acum un salariu mai mic. Doar pentru 32%.

Un sfert dintre angajatii romani si-au pierdut locul de munca sau au fost trimisi in somaj tehnic - sondaj

Potrivit unui sondaj efectuat de o platforma de recrutare, unul din zece angajati si-a pierdut locul de munca si aproximativ 15% au fost trimisi in somaj tehnic, in timp ce 16% au acum un salariu mai mic, din cauza epidemiei de Covid - 19.

Care sunt greselile de contabilitate descoperite in dosarele pentru trecerea in somaj tehnic

Peste 5. 000 de buzoieni au intrat deja in somaj tehnic, din cauza pandemiei. AJOFM Buzau incearca sa prelucreze cat mai multe dosare intr-un termen scurt, insa demersul este ingreunat de numeroasele erori din evidentele contabile ale unora dintre angajatorii care trimit personal in somaj tehnic.

SONDAJ Un sfert dintre angajatii romani si-au pierdut locul de munca sau au fost trimisi in somaj tehnic. Cum au fost afectate salariile

Unul din zece angajati care au participat la un sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs spun ca si-au pierdut locul de munca si aproximativ 15% au fost trimisi in somaj tehnic, in timp ce 16% au acum un salariu mai mic.

Ministrul Muncii: Primele plati pentru somaj tehnic au fost facute. Asteptam rectificarea pentru a opera toate platile

Primele plati pentru somajul tehnic au fost facute din rezervele institutiilor si se asteapta rectificarea bugetara pentru a fi facute toate platile catre cei care au facut solicitari si au fost verificati, a declarat, miercuri, ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Ea a precizat ca pana acum sunt 562. 000 de cereri pentru somaj tehnic.

Orban: Intentionam sa suportam partial salariul persoanelor care au fost in somaj tehnic si sunt reangajate

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat marti ca statul intentioneaza sa suporte partial, din bugetul fondului de somaj, salariul persoanelor care au fost in somaj tehnic si vor fi reangajate in momentul in care varful pandemiei va trece si activitatile economice vor fi repornite, potrivit Agerpres.

Florin Citu, closca bugetarilor, il contrazice pe premier: nu va fi somaj tehnic la bugetari!

Saptamana trecuta, premierul Orban si ministrul Violeta Alexandru s-au pronuntat, in cateva randuri, asupra posibilitatii introducerii somajului tehnic la bugetari. Ministrul Florin Citu ii contrazice. Nu este nevoie de somaj tehnic la bugetari. Ministrul Citu stie mai bine decat premierul, si il pune la punct. Interviul acordat postului TV Digi 24 pare al unui om care traieste pe alta planeta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )