Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministrul Muncii: Primele plati pentru somaj tehnic au fost facute. Asteptam rectificarea pentru a opera toate platile

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Muncii: Primele plati pentru somaj tehnic au fost facute. Asteptam rectificarea pentru a opera toate platile

Primele plati pentru somajul tehnic au fost facute din rezervele institutiilor si se asteapta rectificarea bugetara pentru a fi facute toate platile catre cei care au facut solicitari si au fost verificati, a declarat, miercuri, ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Ea a precizat ca pana acum sunt 562. 000 de cereri pentru somaj tehnic. continuă pe Hotnews

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Avem 562.000 de cereri de somaj tehnic pentru salariati. O parte din plati s-au facut. Asteptam rectificarea bugetara pentru restul (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, miercuri, in debutul sedintei de guvern, ca o prima parte dintre romanii care au solicitat ajutorul statului privind somajul tehnic au primit banii in cont. Este.

Ministrul Muncii: Guvernul nu poate plati somajul tehnic pentru ca nu s-a facut rectificarea bugetara

Violeta Alexandru sustine ca Ministerul Muncii a primit aproape 600. 000 de cereri de somaj tehnic, insa plata catre cei ramasi fara un loc de munca nu s-a putut face din cauza ca nu s-a efectuat rectificarea bugetara. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii, la inceputul sedintei de Guvern.

De ce se fereste ministrul Muncii sa spuna cati bugetari vor intra in somaj tehnic

Guvernul a anuntat ca lucreaza la un proiect prin care o parte din bugetari sa intre, prin rotatie, intr-o forma de somaj tehnic. intrebata despre acest lucru, Violeta Alexandru, ministrul.

Orban: Intentionam sa suportam partial salariul persoanelor care au fost in somaj tehnic si sunt reangajate

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat marti ca statul intentioneaza sa suporte partial, din bugetul fondului de somaj, salariul persoanelor care au fost in somaj tehnic si vor fi reangajate in momentul in care varful pandemiei va trece si activitatile economice vor fi repornite, potrivit Agerpres.

Florin Citu, closca bugetarilor, il contrazice pe premier: nu va fi somaj tehnic la bugetari!

Saptamana trecuta, premierul Orban si ministrul Violeta Alexandru s-au pronuntat, in cateva randuri, asupra posibilitatii introducerii somajului tehnic la bugetari. Ministrul Florin Citu ii contrazice. Nu este nevoie de somaj tehnic la bugetari. Ministrul Citu stie mai bine decat premierul, si il pune la punct. Interviul acordat postului TV Digi 24 pare al unui om care traieste pe alta planeta.

Angajatii Complexului Energetic Hunedoara vor intra in somaj tehnic prin rotatie, pana la jumatatea lunii mai

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara CEH) anunta, miercuri, ca cei 4. 100 de angajati vor intra in somaj tehnic, prin rotatie, doua sau trei zile, pana la jumatatea lunii mai, primele masuri care vor fi.

Angajatii Complexului Energetic Hunedoara vor intra in somaj tehnic prin rotatie, pana la jumatatea lunii mai

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara CEH) anunta, miercuri, ca cei 4. 100 de angajati vor intra in somaj tehnic, prin rotatie, doua sau trei zile, pana la jumatatea lunii mai, primele masuri care vor fi.

Florin Citu: Nu s-a luat in calcul trimiterea in somaj tehnic a bugetarilor

Ministrul Finantelor sustine ca nu s-a luat in calcul trimiterea in somaj tehnic a bugetarilor.

CORONAVIRUS BestJobs: Un sfert dintre angajatii romani si-au pierdut locul de munca sau au fost trimisi in somaj tehnic

Unul din zece angajati care au participat la un sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs spun ca si-au pierdut locul de munca si aproximativ 15% au fost trimisi in somaj tehnic, in timp ce 16% au acum un salariu mai mic. Doar pentru 32%.

BestJobs: Un sfert dintre angajati au fost concediati sau trimisi in somaj tehnic, in urma situatiei coronavirus COVID-19

Un sfert dintre angajati si-au pierdut locul de munca sau au fost trimisi de angajatori in somaj tehnic, in urma situatiei economice create de epidemia de coronavirus COVID-19 in Romania, potrivit unui chestionar realizat de platforma de recrutare BestJobs. ro, in perioada 1-8 aprilie 2020, pe un esantion de 922 de utilizatori de internet din Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.225 seconds )