Libnet.ro
UNICEF

15:00

75% dintre angajatii Christian Tour - in somaj tehnic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
75% dintre angajatii Christian Tour - in somaj tehnic

Christian Tour a anuntat azi ca a decis sa trimita 75% dintre angajati in somaj tehnic, iar proprietarii companiei afirma ca cea mai potrivita solutie pentru industria turismului din Romania ar fi posibilitatea ca angajatii sa lucreze cu program redus, la distanta, iar statul sa ofere suport angajatorului in acoperirea costurilor salariale. continuă pe Ziarul Bursa

IKEA Romania anunta suplimentarea subventiei guvernamentale pentru angajatii sai aflati in somaj tehnic

IKEA Romania a anuntat, astazi, ca va suplimenta subventia guvernamentala pentru angajatii sai aflati in somaj tehnic, astfel cei afectati de inchiderea temporara a magazinelor Baneasa si Pallady vor primi 90% din venitul lunar, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Christian Tour a decis introducerea in somaj tehnic a 75% dintre angajati

Christian Tour a anuntat azi ca a decis sa trimita 75% dintre angajati in somaj tehnic, iar proprietarii companiei afirma ca cea mai potrivita solutie pentru industria turismului din Romania ar fi posibilitatea ca angajatii sa lucreze cu program redus, la distanta, iar statul sa ofere suport angajatorului in acoperirea costurilor salariale.

CORONAVIRUS BestJobs: Un sfert dintre angajatii romani si-au pierdut locul de munca sau au fost trimisi in somaj tehnic

Unul din zece angajati care au participat la un sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs spun ca si-au pierdut locul de munca si aproximativ 15% au fost trimisi in somaj tehnic, in timp ce 16% au acum un salariu mai mic. Doar pentru 32%.

Un sfert dintre angajatii romani si-au pierdut locul de munca sau au fost trimisi in somaj tehnic - sondaj

Potrivit unui sondaj efectuat de o platforma de recrutare, unul din zece angajati si-a pierdut locul de munca si aproximativ 15% au fost trimisi in somaj tehnic, in timp ce 16% au acum un salariu mai mic, din cauza epidemiei de Covid - 19.

SONDAJ Un sfert dintre angajatii romani si-au pierdut locul de munca sau au fost trimisi in somaj tehnic. Cum au fost afectate salariile

Unul din zece angajati care au participat la un sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs spun ca si-au pierdut locul de munca si aproximativ 15% au fost trimisi in somaj tehnic, in timp ce 16% au acum un salariu mai mic.

Doua treimi dintre firmele mici din Marea Britanie au angajati in somaj tehnic

Doua-treimi dintre firmele mici din Marea Britanie au toti angajatii sau o parte dintre ei in somaj tehnic. Guvernul britanic le plateste 80% din salariu, scrie Retures.

Angajatii Complexului Energetic Oltenia intra in somaj tehnic, prin rotatie

Angajatii Complexului Energetic Oltenia CEO) vor intra in somaj tehnic, prin rotatie, incepand cu d.

Se pot angaja in alta parte angajatii cat timp sunt in somaj tehnic?

Angajatii nu au restrictii in a lucra pentru mai multi angajatori deodata, cu atat mai putin daca vorbim de contracte part-time. Totusi, cei care se gandesc sa se angajeze cat timp sunt in somaj tehnic ar trebui sa aiba in vedere riscul pierderii.

Angajatii Complexului Energetic Hunedoara vor intra in somaj tehnic prin rotatie, pana la jumatatea lunii mai

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara CEH) anunta, miercuri, ca cei 4. 100 de angajati vor intra in somaj tehnic, prin rotatie, doua sau trei zile, pana la jumatatea lunii mai, primele masuri care vor fi.

Angajatii Complexului Energetic Hunedoara vor intra in somaj tehnic prin rotatie, pana la jumatatea lunii mai

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara CEH) anunta, miercuri, ca cei 4. 100 de angajati vor intra in somaj tehnic, prin rotatie, doua sau trei zile, pana la jumatatea lunii mai, primele masuri care vor fi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )