Libnet.ro
UNICEF

05:15

Christian Tour: Tot mai multi romani singuri isi fac cadou o vacanta de Ziua indragostitilor

Adevărul Adevărul,
Christian Tour: Tot mai multi romani singuri isi fac cadou o vacanta de Ziua indragostitilor

Valentines Day, sarbatoarea iubirii celebrata peste Ocean si importata de ani buni si in Romania, nu mai reprezinta o zi dedicata doar persoanelor care fac parte dintr-un cuplu. Potrivit datelor Christian Tour, tot mai multi romani singuri isi planifica o calatorie in aceasta perioada si aleg destinatii in care paleta activitatilor este foarte larga, de la vizite la muzee si parcuri de distractii pana la iesiri in cluburi. continuă pe Adevărul

Tot mai multi romani singuri isi fac cadou o vacanta de Ziua indragostitilor

Tot mai multi romani singuri isi planifica o calatorie in perioada sarbatorii Valentine 's Day si aleg destinatii in care paleta activitatilor este foarte larga, de la vizite la muzee si parcuri de distractii pana la iesiri in cluburi, se arata intr-un studiu al agentiei de turism Chirstian Tour, remis Redactiei.

Al-Qaida ramane &171;remarcabil de rezistenta &187;, in timp ce Statul Islamic este tot mai slab

Reteaua terorista internationala Al-Qaida ramane remarcabil de rezistenta si mai periculoasa in anumite regiuni decat gruparea jihadista Stat Islamic SI), care slabeste tot mai mult, releva un raport al ONU, consultat astazi de AFP.

Renault: Investim tot mai putin in diesel

Renault investeste tot mai putin in tehnologia diesel, pe fondul scaderii interesului din partea clientilor din pietele europene mari, precum Franta si Germania, a declarat Olivier Guintrand, directorul departamentului de inginerie al Renault, intr-o discutie cu jurnalisti din Romania, in Spania, la Jerez, unde au loc testele internationale pentru presa cu noul Renault Megane R.

Cat de mare este interesul romanilor pentru Dubai. Tot mai multi turisti viziteaza emiratul

Cel mai popular dintre cele sapte Emirate Arabe Unite a inregistrat o crestere semnificativa a numarului de turisti din Romania. Anul trecut, 61. 323 de turisti Romani nu au ratat o vacanta in Dubai, cu 20% mai mult decat in anul precedent. Un total de 15,79 milioane de turisti au vizitat Dubaiul in 2017. Statisticile nu iau in considerare pasagerii in tranzit.

Peste 61.000 de turisti romani au vizitat anul trecut Dubaiul, tot mai cautat de familiile cu copii

Dubai, cel mai popular dintre cele sapte Emirate Arabe Unite, a inregistrat anul trecut o crestere de 20% a numarului de turisti din Romania, ajungand la 61. 323 de romani care si-au petrecut vacanta in Dubai, potrivit datelor anuntate de autoritatea de turism a emiratului, informeaza news. ro.

De ce mor atat de multi romani de CANCER? Raspunsul este BANAL, dar cutremurator

Anual, 50. 000 de romani pierd lupta cu cancerul din cauza faptului ca boala este descoperita prea tarziu, plasand tara noastra pe locul 9 in Europa in ceea ce priveste mortalitatea cauzata de aceasta.

Cei mai multi vizitatori ajung in tara noastra pe calea aerului

Localitatile Otopeni, Bors si Giurgiu au fost punctele de control la trecerea frontierei unde s-au inregistrat in 2017cele mai multe sosiri in Romania ale vizitatorilor straini, conform datelor prezentate de Institutul National de Statistica INS).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )