Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai multi vizitatori ajung in tara noastra pe calea aerului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cei mai multi vizitatori ajung in tara noastra pe calea aerului

Localitatile Otopeni, Bors si Giurgiu au fost punctele de control la trecerea frontierei unde s-au inregistrat in 2017cele mai multe sosiri in Romania ale vizitatorilor straini, conform datelor prezentate de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Plesu RUPE TACEREA! EI sunt DUSMANII ROMANIEI...Lucrurile nu merg prea bine in tara noastra

Lucrurile nu merg prea bine in tara noastra, iar cei aratati cu degetul pentru acest lucru de catre proguvernamentali obiditi si antiguvernamentali patrioti sunt strainii, prcizeaza intr-un.

Crestere semnificativa a numarului de autoturisme noi inmatriculate in tara noastra

Numarul autoturismelor second-hand inmatriculate in tara noastra, in prima luna din 2018, a fost de 39. 261 de unitati, de peste patru ori mai mare decat in perioada similara din 2017, cand erau inregistrate doar 7. 708 de unitati, conform statistici prezentate vineri de Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV).

Tara noastra va primi 109 refugiati sirieni in urmatorii doi ani

Tara noastra va primi, in perioada 2018 - 2019, un numar de 109 refugiati de origine siriana, aflati provizoriu in Turcia, a anuntat astazi seara purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria.

Romania are cei mai multi angajati in locuri de munca stabile din UE

Romania, Marea Britanie si Cehia sunt tarile Uniunii Europene care inregistreaza stabilitate mare a locurilor de munca, potrivit institutului european de statistica.

Tot mai multi romani singuri isi fac cadou o vacanta de Ziua indragostitilor

Tot mai multi romani singuri isi planifica o calatorie in perioada sarbatorii Valentine 's Day si aleg destinatii in care paleta activitatilor este foarte larga, de la vizite la muzee si parcuri de distractii pana la iesiri in cluburi, se arata intr-un studiu al agentiei de turism Chirstian Tour, remis Redactiei.

Protest antiguvernamental anuntat astazi in Bucuresti si in mai multe orase din tara

Proteste antiguvernamentale sunt anuntate pentru astazi seara, in Piata Victoriei din Capitala, precum si in mai multe orase din tara Sibiu, Cluj, Pitesti sau Bistrita), se precizeaza intr-un eveniment creat pe reteaua de socializare Facebook.

Proteste antiguvernamentale, anuntate in Bucuresti si in mai multe orase din tara

Proteste antiguvernamentale sunt anuntate pentru duminica in Piata Victoriei din Capitala, precum si in mai multe orase din tara, Sibiu, Cluj, Pitesti sau Bistrita. Manifestantii cer modificarea Codului fiscal, retragerea proiectului de modificare a legilor Justitiei si demisia persoanelor cu probleme penale din functiile publice, informeaza news. ro.

Quincy Jones, declaratii scandaloase: Michael Jackson a furat multe piese. The Beatles au fost cei mai prosti muzicieni din lume

Prolificul muzician si producator de muzica Quincy Jones 84 de ani), colaborator si prieten apropiat al lui Michael Jackson, a dezvaluit ca regretatul rege pop a plagiat multe dintre hit-urile sale, iar despre Paul McCartney si Ringo Starr a afirmat ca sunt cei mai slabi muzicieni din lume.

Locuitorii oraselor din Bulgaria sunt cei mai amenintati de saracie din intreaga UE

Bulgaria este printre statele din Uniunea Europeana UE) a caror populatie urbana este in cel mai mare risc de saracie si excluziune sociala, in anul 2016, conform datelor prezentate de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Dnevnik.

LOVITURA pentru turismul romanesc! Unul dintre cei mai importanti turoperatori germani scoate Romania din cataloage (VIDEO)

Turismul romanesc nu mai impresioneaza pe nimeni. Dertour, unul dintre marii turoperatori germani, scoate Romania din cataloage, din cauza infrastructurii proaste si a hotelurilor putine si foarte scumpe,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )