Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cicada, cel mai bun proiect din lume premiat de NASA. Doua eleve din Constanta si-au imaginat cum se va face turism in spatiu

Adevărul Adevărul,
Cicada, cel mai bun proiect din lume premiat de NASA. Doua eleve din Constanta si-au imaginat cum se va face turism in spatiu

Doua eleve de 17 ani din Constanta au primit din partea NASA premiul special si marele premiu pentru un proiect in care isi imagineaza turismul in spatiu. Totul este descris in cele mai mici detalii, de la camerele de hotel, pana la patinoar. continuă pe Adevărul

Cel mai batrn paianjen din lume a murit ntepat de o viespe

Cel mai batran paianjen cunoscut de cercetatori a murit la varsta de 43 de ani dupa ce a fost monitorizat din 1974 si pana acum pentru un studiu din Australia, scrie Guardian.

Tulcea: Cel mai mare sarpe din Romania si-a extins populatia si habitatele

Balaurul dobrogean, cel mai mare sarpe din Romania, si-a extins populatia cu 25% in ultimii 10 ani, dar si habitatele din Parcul National Muntii Macinului PNMM). Astfel, restrictiile impuse de.

Buzarnescu, de neoprit: Mihaela face cel mai bun turneu din ultimele luni si e la trei victorii de castigarea trofeului

Mihaela Buzarnescu 37 WTA) pare ca a revenit pe drumul cel bun, dupa o perioada dificila in care a parasit mai multe competitii, inca dupa primul meci.

Procesul consilierului juridic care si-a ucis cel mai bun prieten cu 27 de lovituri de cutit, amanat de 6 ori. Autorul a planuit crima cu mult timp inainte

Claudiu Vasile Stoica, consilier juridic in cadrul CET Craiova, si-a ucis cu 27 de lovituri de cutit cel mai bun prieten pe data de 17 august 2017. Autorul a marturisit in fata anchetatorilor ca a planuit crima cu mult timp inainte.

Foloseste Craiova cel mai bun 11 cu CFR Cluj? Mangia ofera raspunsul

CSU Craiova arbitreaza lupta pentru titlu in Liga 1 Betano, urmand a intalni rivalele la castigarea campionatului in urmatoarele doua din cele trei etape ramase de disputat pana la finalul sezonului.

Pe ce loc e Dacia in topul celor mai economice masini din lume

Dacia este extrem de apreciata pe pietele din Occident. Nu doar pentru ca modelele sunt masini ieftine si bune, ci si pentru ca intretinerea lor costa destul de putin. Iar dovada stau topurile in care masina romaneasca ocupa pozitii furntase. Potrivit publicatiei Argus trei modele marca Dacia ocupa primele trei locuri in topul celor mai [].

Cel mai batran paianjen a murit la 43 de ani din cauza unei viespi

Cel mai batran paianjen din lume a murit la varsta de 43 de ani, in Australia, dar nu de batranete, ci dupa ce a fost intepat de o viespe, au anuntat cercetatorii citati de CBS News.

Mesajele scandaloase ale celui mai rau sef din lume

Aproape orice sef este pus intr-o lumina buna in comparatie cu omul de afaceri american Edward Mike Davis. Davis a murit in septembrie 2016, la varsta de 85 de ani, lasand in urma o colectie de mesaje.

Mircea Badea: Proprietarii Loft sunt cei mai destepti oameni din lume

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei ce se intampla in aceste zile pe litoralul romanesc. Realizatorul Tv a avut si cuvinte de lauda la adresa proprietarilor cunoscutului local.

Business report: Comisia: Increderea in economia Romaniei - la cel mai scazut nivel din septembrie 2014; Cum arata viitorul celor aproape 6.000 de angajati ai combinatului Galati; Bucurestiul, cea mai mare crestere a popularitatii in randul turistilor br

Tehnologiile blockchain pregatesc schimbarea lumii. Modelele de afaceri se transforma in comert, energie, pietele financiare Tehnologia blockchain este departe de a se limita la. Ministerul Finantelor se joaca de-a schimbarea la CEC: ultima nominalizare in conducere, retrasa chiar cand BNR se pregatea sa aprobe dosarul Actionarul majoritar al CEC Bank.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )