Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pe ce loc e Dacia in topul celor mai economice masini din lume

Playtech Playtech,
Pe ce loc e Dacia in topul celor mai economice masini din lume

Dacia este extrem de apreciata pe pietele din Occident. Nu doar pentru ca modelele sunt masini ieftine si bune, ci si pentru ca intretinerea lor costa destul de putin. Iar dovada stau topurile in care masina romaneasca ocupa pozitii furntase. Potrivit publicatiei Argus trei modele marca Dacia ocupa primele trei locuri in topul celor mai []. continuă pe Playtech

Topul celor mai tineri scriitori din lume. Cine este romanca aflata in topul select

Sa reusesti sa publici o carte, ba chiar si la o editura de top inainte de a implini 18 ani, este cu adevarat o raritate. Sunt insa cateva zeci de scriitori geniali care au scris si publicat inainte de a face 18 ani. Mai mult, cativa dintre ei au publicat carti inainte sa fi implinit 15 ani. O romanca se afla in acest top foarte select.

Copilul celor mai batrani parinti din Marea Britanie a fost luat de serviciile sociale. Cuplul e devastat

Doi batrani, care au devenit cei mai varstnici parinti din Marea Britanie, au ramas fara copil, dupa ce serviciile sociale l-au luat din grija lor.

Locurile celor mai stranii fenomene din Muntii Carpati: grotele ucigase, padurea vindecatoare si vulcanii noroiosi

O multime de locuri din Muntii Carpati impresioneaza prin fenomenele naturale petrecute in jurul lor si prin legendele iscate de acestea.

De Ziua Muncii, sa ntrebam n cor: Oglinda, oglinjoara, care e cea mai robotizata tara?

Reducerea normei orare zilnice de lucru sta la originea semnificatiei zilei de 1 mai, aceea de sarbatoare internationala a muncitorilor. in anul 1872, circa 100 de mii de lucratori din New York, majoritatea din industria constructiilor, au facut greva, cerand reducerea timpului de lucru la 8 ore. De atunci, lucrurile s-au schimbat enorm; utilizarea robotilor s-a extins considerabil in intreaga lume, iar automatizarea productiei a urcat la 74 de roboti la 10000 de angajati. Densitatea medie a robotilor in Europa este de 99 de unitati la 10. 000 de salariati) in America de Sud e de 84 iar in Asia 63 de unitati. Topul celor mai automatizate tari din lume arata cam asa: Coreea de Sud, Singapore, Germania, Japonia, Suedia, Danemarca si SUA sursa: statisticile World Robot 2017, ale Federatiei Internationale de Robotica -IFR). Vezi in text pe ce loc se afla Romania din acest punct de vedere.

Cele mai periculoase droguri vandute in cluburi. Pontul unui barman din Vama Veche: Aveti grija unde va lasati paharul!

Profesionisti cu experienta in bransa, care vor ca distractia in barurile lor sa contina si amintiri frumoase, nu doar mahmureala, fac cateva recomandari celor care vor sa se distreze fara limite. Acestia vorbesc despre drogurile recreationale si despre atentia cu care trebuie sa-ti pazesti paharul cand esti in club.

Un sofer baut a lovit mai multe masini in Cluj si a incercat sa fuga de la locul accidentului. Ce s-a intamplat cu fratele sau

Un sofer baut din Cluj a lovit marti, 1 mai, o masina parcata, iar autoturismul lovit a fost proiectat in altul. Apoi, conducatorul auto a incercat sa fuga.

Alerta meteo. Cod galben de averse si descarcari electrice pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice, valabila in zone din Crisana. Potrivit meteorologilor, pana la ora.

VIDEO Bayern Munchen, din nou victima arbitrilor mpotriva Realului - Eduardo Iturralde Gonzalez, unul dintre cei mai importanti arbitri din istoria Spaniei: Bayern a avut doua penalty-uri

Bayern Munchen a trait din nou cosmarul de anul trecut cu Real Madrid, fiind inca o data victima greselilor de arbitraj. Eduardo Iturralde Gonzalez, fost arbitru FIFA si unul dintre cei mai importanti fluierasi din istoria Spaniei, a recunoscut ca trupa lui Zinedine Zidane s-a calificat cu noroc.

Anunt BOMBA: Ce se intampla cu TIMBRUL DE MEDIU pentru masinile DIESEL. Veste surprinzatoare si pentru cea mai populara marca din Romania

In primul trimestru din 2018 au fost importate peste 120. 000 de vehicule, conform analizei Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV). Piata.

Cel mai batrn paianjen din lume a murit ntepat de o viespe

Cel mai batran paianjen cunoscut de cercetatori a murit la varsta de 43 de ani dupa ce a fost monitorizat din 1974 si pana acum pentru un studiu din Australia, scrie Guardian.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )