Libnet.ro
UNICEF

18:31

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 NOIEMBRIE - 5 DECEMBRIE Fondul Proprietatea, singurul emitent in crestere din BET-FI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 NOIEMBRIE - 5 DECEMBRIE Fondul Proprietatea, singurul emitent in crestere din BET-FI

Actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta singurele titluri din cadrul indicelui financiar care s-au apreciat, in intervalul 28 noiembrie - 5 decembrie, perioada in care BET-FI, ce include pe langa FP si cele cinci SIF-uri, a coborat cu 0,55%. continuă pe Ziarul Bursa

Bianca Andreescu, prima tenismena care cstiga premiul de cel mai bun sportiv al anului n Canada

Bianca Andreescu 19 ani) a devenit, luni, prima tenismena care castiga trofeul Lou Marsh, acordat celui mai bun sportiv dintr-un an in Canada.

Academia Europeana de Film a desemnat Cadoul de Craciun, de Bogdan Muresanu, drept cel mai bun scurtmetraj al anului

Cadoul de Craciun, de Bogdan Muresanu, a fost desemnat, sambata seara, de Academia Europeana de Film cel mai bun scurtmetraj al anului.

Mandrie de roman. Vasile Lupasc a cucerit 4 medalii de aur la Campionatul Mondial de karate din Italia: A fost cel mai bun campionat din cariera mea

Targovisteanul Vasile Lupasc, istoric si scriitor, cel care a reusit sa aduca in tara un manuscris valoros despre viata lui Vlad Tepes, dosit prin bibliotecile Vaticanului, a reusit sa obtina 4 medalii de aur la ultimul Campionat Mondial de Karate, in Italia.

Tomac anunta ca PMP va avea candidat propriu pentru Primaria Capitalei, mai bun decat cel al USR-PLUS

Eugen Tomac a anuntat ca PMP va avea propriul candidat la alegerile pentru Primaria Capitalei. El sustine ca partidul are cel putin trei candidati mai buni decat cei anuntati de USR si PLUS, in timp ce liberalii nu si-au anuntat pozitia, desi au obtinut cel mai mare numar de voturi la ultimul test electoral alegerile prezidentiale).

Rata somajului din SUA - la cel mai redus nivel din ultimii 50 de ani

Economia americana a creat un numar semnificativ de noi locuri de munca in noiembrie 2019, iar rata somajului a coborat la cel mai redus nivel inregistrat in ultimii 50 de ani, transmit AP si Reuters, citate de Agerpres.

Rata somajului in SUA a atins cel mai scazut nivel din ultimii 50 de ani

Economia americana a creat un numar semnificativ de noi locuri de munca in noiembrie 2019, iar rata somajului a coborat la cel mai redus nivel inregistrat in ultimii 50 de ani, transmit AP si Reuters.

Romanii cheltuiesc pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana, aproape 28% din totalul cheltuielilor de consum

Romanii sunt europenii care cheltuiesc cel mai mult pentru alimente si bauturi racoritoare. Mai exact, estde vorba despre 27,8% din totalul cheltuielilor de consum. Ponderi peste media UE 12,1%) fiind consemnate.

Cel mai negru cosmar pentru Cristina Neagu. Capitanul echipei de handbal a Romaniei, despre accidentarea care putea sa ii puna capat carierei

Cristina Neagu a marcat golul victoriei in partida Romania Ungaria, scor 28-27, in urma caruia tricolorele s-au calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial deHandbal din Japonia. Pentru capitanul echipei nationale victoria este cu atat mai importanta cu cat in urma cu un s-a accidentat grav, tot intr-un meci cu Ungaria, fiind la un pas .

Directorii din Marea Britanie, cel mai bine platiti din Europa

Cel mai bine platiti directori din Europa sunt cei din Marea Britanie, care primesc 2,7 milioane de lire sterline pe an, datorita planurilor generoase de stimulente care sunt din ce in ce mai criticate de actionari, informeaza publicatia britanica Financial Times FT), relateaza Agerpres.

Eurostat: Romanii cheltuie pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana

Romanii cheltuie pentru alimente si bauturi racoritoare cel mai mult din Uniunea Europeana, 27,8% di.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )