Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cifrele sunt ingrijoratoare! Ce a anuntat ministrul Florin Citu, dupa aprobarea proiectului de rectificare bugetar

Playtech Playtech,
Cifrele sunt ingrijoratoare! Ce a anuntat ministrul Florin Citu, dupa aprobarea proiectului de rectificare bugetar

Trebuie sa strangem cureaua, spunea Florin Citu, miercuri, intr-o emisiune televizata. Bugetul este un svaitar, sustinea ministrul de Finante. Cum suna anuntul complet al oficialului dupa aprobarea proiectului de rectificare bugetar? Care sunt cifrele? Ministrul Florin Citu, anunt dupa aprobarea proiectului de rectificare bugetar Guvernul a aprobat in sedinta de joi, 28 noiembrie, proiectul de . continuă pe Playtech

Deficitul bugetar se va duce spre 4,4% dupa rectificare. Ministrul Florin Citu: Au mai aparut cateva lucruri pe ultima suta de metri

Deficitul bugetar va fi de 4,4% dupa rectificare, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor, care a precizat ca diferenta este data de aprobarea plafoanelor noi, potrivit hotnews. ro. Ministrul Finantelor,.

Gabriela Firea a luat foc cand a aflat ca Primaria Bucuresti nu primeste bani de la buget. Reactie dura la adresa lui Florin Citu

Gabriela Firea l-a atacat dur pe ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, dupa decizia acestuia de a nu aloca bani de la buget pentru Primaria Capitalei. Firea a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, in contextul in care Citu a precizat ca Primaria nu a primit suma solicitata de 62 de milioane de lei .

Florin Citu: imi asum un deficit in jur de 3,5% din PIB pentru 2020

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat miercuri seara, la B1 TV, ca isi asuma un deficit bugetar de 3,5% din PIB pentru anul 2020.

Florin Citu: Listarea CEC Bank pe bursa inseamna transparentizare. Ar fi vorba de minimum 20%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat miercuri seara ca doreste listarea CEC Bank pe piata de capital, precizand ca se gandeste la minimum 20%. Tocmai a fost capitalizata, iar listarea CEC veti vedea ca va fi un lucru foarte bun, a spus Citu, la B1TV.

Florin Citu: Sunt vesti bune; in urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 1142018

In urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 1142018, care va fi prezentata public de premierul Ludovic Orban, a declarat, joi seara, la Digi 24, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, noteaza Agerpres.

Florin Citu da de inteles ca bugetul pe 2020 va avea un deficit de 3,5%

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a dat de inteles marti, intr-o conferinta de presa, ca deficitul bugetar pe anul viitor va fi de 3,5%, precizand ca un document va fi publicat in zilele urmatoare. Alte date pe care se bazeaza bugetul pe 2020 au fost deja publicate de Comisia Nationala de strategie si Prognoza, iar HotNews. ro a publicat aici.

Cum a gasit Florin Citu economia dupa Guvernul PSD: Nu erau alocati bani pentru salarii la multe ministere, dar 1,4 miliarde de lei au fost transferati catre primariile PSD (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit, miercuri, la Dosar de politician despre neregulile lasate in urma de guvernarea PSD, precizand, printre altele ca social-democratii nu au prevazut in buget ba.

Florin Citu ii raspunde Olgutei Vasilescu: Noi nu suntem ticalosi Cum sa faci asa ceva? Cum sa-ti bati joc de oameni si de companii?

Ministrul Finantelor, Florin Citu, i-a dat replica fostului ministru PSD Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta acul Guvernul Orban de cheltuieli iresponsabile. Noi nu suntem ticalosi, noi nu vrem sa aruncam.

Florin Citu anunta ca au intervenit modificari la rectificare: Deficitul se va duce spre 4,4%, anul acesta

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost prezent la sedinta Consiliului Economic si Social CES) in care proiectul de rectificare a primit aviz favorabil. Acesta a fost rugat de un membru al sindicatelor, care nu stia daca presa a scris corect ca deficitul dupa rectificare va fi de 4,3%, sa spuna care este de fapt procentul.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )