Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci judete asigura jumatate din exporturile Romaniei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cinci judete asigura jumatate din exporturile Romaniei

Bucurestiul si judetele Arges, Timis, Arad si Brasov au asigurat aproape jumatate 47,3%) din totalul exporturilor Romaniei in prima jumatate a anului, de 23,71 miliarde euro, in timp ce Giurgiu si Gorj au cumulat doar 0,29%, cu livrari in afara tarii. continuă pe Wall-Street Ro

Bucurestiul si patru judete reprezinta inima econimica a Romaniei.

Bucurestiul si alte patru judete au asigurat aproape jumatate din exporturile Romaniei in primele sase luni ale acestui an. Capitala este urmata in clasamentul celor mai buni exportatori de judetele Arges, Timis, Arad si Brasov. Codase sunt judetele judetele Mehedinti, Giurgiu si Gorj, acestea aducandu-si in cea mai mica masura aportul la comertul peste hotare al tarii noastre, se arata intr-o ampla analiza economica reaalizata de agentia Mediafax. Exportam mai mult, importam mai putin Cert .

METEO Cod galben de ceata in Capitala si in cinci judete din tara

Capitala si cinci judete din tara, inclusiv drumurile nationale si europene aferente, se afla joi, pana la ora 10. 15, sub avertizare de cod galben de ceata. Izolat, vizibilitatea va scadea sub 50 de metri.

Cod galben de CEATA in cinci judete si in Capitala.

Agentia Nationala de Meterologie a emis, joi, o avertizare cod galben de ceata pentru cinci judete din Muntenia si Bucuresti, valabila pana la 10. 15, transmite Agerpres. Astfel, intre orele 7,15 si 10,15, in zona de sud a judetelor Dambovita, Prahova, Buzau, precum si in judetele Ilfov inclusiv municipiul Bucuresti) si Calarasi, dar si pe drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de .

Temperaturi sub limita inghetului in jumatate din tara (VIDEO)

Temperaturile negative au pus stapanire sambata dimineata pe jumatate din tara. Cel mai frig, spun meterologii au fost la Miercurea Ciuc unde s-au inregistrat minus 6 grade. Meterorologii spun insa ca iarna.

Exporturile Romaniei, judet cu judet. Bucuresti, Arges, Timis, Arad si Brasov asigura jumatate din exporturile tarii

Romania a exportat in prima jumatate a acestui an bunuri de 23,71 miliarde de euro. Bucurestiul si judetele Arges, Timis, Arad si Brasov au asigurat aproape jumatate 47,3%) din totalul exporturilor, in timp ce Giurgiu si Gorj au cumulat doar 0,29%, cu livrari in afara tarii de 68,38 milioane de euro.

Oradea: Cinci sute de localnici din Popesti au cerut, in strada, scoaterea PPDD in afara legii.

Aproximativ cinci sute de persoane din comuna bihoreana Popesti au protestat, sambata, la Oradea, cerand scoaterea PPDD in afara legii, dupa ce doi consilieri locali ai partidului din localitate au fost exclusi, iar apoi zece membri si-au dat demisiile din formatiunea politica, transmite mediafax. Cei aproximativ 500 de protestatari au ajuns la Oradea cu cinci autocare si cateva zeci de masini, adunandu-se in fata Catedralei Ortodoxe, unde au protestat nemultumiti de liderii locali si .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )