Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cinci milioane de pensionari vor avea cu 15% mai mult la pensii incepand de astazi

Hotnews Hotnews,
 Cinci milioane de pensionari vor avea cu 15% mai mult la pensii incepand de astazi

De la 1 septembrie vor fi majorate cinci milioane de pensii, prin cresterea punctului de pensie la 1. 265 de lei. Procentual, cresterea pe care o vor avea pensionarii pe talon va fi de aproximativ 15%, a declarat ministrul Muncii, Marius Budai, pentru Mediafax. Ministrul da asigurari ca sunt bani la buget. continuă pe Hotnews

Ministrul Muncii, Marius Budai: Cinci milioane de pensionari vor avea cu 15% mai mult la pensii incepand de astazi

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, pentru Mediafax , ca de la 1 septembrie vor fi majorate cinci milioane de pensii, prin cresterea punctului de pensie la 1. 265 de lei. Procentual, spune Budai, cresterea pe care o vor avea pensionarii pe.

Pensiile cresc incepand de duminica: Cinci milioane de romani vor avea venituri mai mari

Este oficial, de duminica, 1 septembrie, cresc pensiile. Cinci milioane de romani vor avea venituri mai mari, odata cu majorarea punctului de pensie. Concret, valoarea punctului de pensie creste cu 15%, de.

Anuntul mult asteptat de bucuresteni! Cand se va relua circulatia tramvaiului 41. Ce schimbari important vor avea loc

Linia 41 a trecut prin multe si a fost un subiect intens dezbatut, care a starnit comentarii si furie din partea bucurestenilor. Cand se va relua circulatia tramvaiului? Ce schimbari importante vor avea loc? Cand se va relua circulatia tramvaiului 41 Circulatia liniei de tramvai 41 a fost suspendata, in intervalul iulie-august 2019, intre Podul .

Alabama: Un barbat condamnat pe viata pentru ca a furat 50 de dolari, eliberat dupa mai mult de trei decenii petrecute in inchisoare

Un barbat din Alabama care fusese condamnat pe viata, fara posibilitatea eliberarii conditionate, pentru ca furase 50. 75 de dolari cand avea 20 de ani, va fi eliberat, dupa mai mult de trei decenii petrecute in inchisoare, scrie The Guardian.

Antrenorul lui Celtic se gandeste la revansa cu CFR Cluj mai mult decat la meciurile cu Lazio si Rennes Programul intalnirilor

Antrenorul echipei Celtic Glasgow, Neil Lennon, este incantat de tragerea la sorti a grupelor Europa League si se gandeste mai mult la revansa cu CFR Cluj, decat la partidele cu celelalte formatii din grupa, Lazio si Rennes.

VIDEO Directivele lui Dancila catre femeile din PSD: Trebuie sa iesiti mai mult la televizor Puterea se castiga, puterea nu se cedeaza

Viorica Dancila si-a continuat vineri campania electorala si s-a intalnit cu femeile social-democrate, carora le-a spus ca ea nu va ceda, pentru ca nu are dreptul sa cedeze si ca puterea se castiga, puterea nu se cedeaza. Ea le-a cerut femeilor din PSD sa iasa mai mult la televizor si sa mearga prin localitati si sa vorbeasca cu oamenii.

INTRE 16 SEPTEMBRIE SI 4 OCTOMBRIE: Patria Bank va vinde obligatiuni de maxim cinci milioane euro

Oferta poate fi inchisa anticipat la o subscriere de cel putin 6. 000 de obligatiuni * Ulterior incheierii cu succes a operatiunii, titlurile vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Cum au ajuns masinile electrice Tesla sa polueze mai mult decat un diesel

Tesla produce masini electrice si doar atat. Si acestea sunt laudate pentru ca sunt 100% curate cand vine vorba de poluare. Dar o analiza arata ca, totusi, polueaza. Ba, uneori, mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )