Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mihai Constantinescu a murit. Cele mai cunoscute melodii din cariera artistului

Antena3 Antena3,
Mihai Constantinescu a murit. Cele mai cunoscute melodii din cariera artistului

Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani. S-a stins din viata dupa luni de zile in care a fost intrenat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. A avut grave probleme. continuă pe Antena3

Dimineata, una dintre cele mai cunoscute stiriste, in timpul liber, motociclista. Cine este vedeta care ii pune in incurcatura pe barbati, cu pasiunile ei (FOTO)

Un adintre cele mai cunsocute stiriste ale Antenei 1 are pasiuni mai putin obisnuite pentru o domnisoara fragila, cum pare ea la prima vedere.

Cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019. Colegiul National Sfantul Sava a fost detronat

Topul celor mai bune licee din Capitala a fost publicat in documentul Analiza rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2019, realizat de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in colaborare cu Ce.

Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani

Cantaretul Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani, dupa ce a suferit doua stopuri cardio-respiratorii si a intrat in moarte cerebrala. Artistul era internat la Spitalul Floreasca din Capitala.

Cele mai mari catastrofe din istoria flotei Romaniei. Ziua in care au pierit in apa 222 de oameni

Cel mai grav eveniment in care a fost implicata o nava militara romaneasca a avut loc in 1944 si s-a soldat cu 1. 000 de morti. Cel mai mare dezastru civil s-a produs in 1989, in apropiere de Galati, si a.

Cele mai mari catastrofe din istoria flotei Romaniei. Ziua in care au pierit in valuri 222 de oameni

Cel mai grav eveniment in care a fost implicata o nava militara romaneasca a avut loc in 1944 si s-a soldat cu 1. 000 de morti. Cel mai mare dezastru civil s-a produs in 1989, in apropiere de Galati, si a.

Joker, filmul cu cele mai mari incasari din istorie: ce venituri impresionante a generat

Lungmetrajul Joker, regizat de Todd Phillips 48 de ani), cu actorii Joaquin Phoenix 44 de ani) si Robert De Niro 76 de ani) in distributie, a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie.

Stii? Cine a fost romanul cu cele mai multe crime din istorie

Cand vine vorba despre cei mai mari criminali in serie din Romania, el ocupa un loc fruntas. Vasile Tcaciuc a fost supranumit, pe buna dreptate, macelarul din Iasi. Totul a inceput in anul 1935, cand.

Mihai Constantinescu a murit sau despre inocenta pe vremea comunista. Ne-a daruit un zambet s-o floare, o raza de soare

N-a fost cel mai mare artist, dar sigur ne-a daruit: inocenta. Un zambet s-o floare, o raza de soare. Ori, intr-o lume comunista, copilul cu plete de hipiot, ne anestezia sa nu vedem cat de cainoasa ne era lumea.

incep cele mai importante evenimente din agricultura, alimentatie, ambalaje si bauturi

Black Friday la lenjerii de pat Cele mai mari reduceri din an

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )