Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cinci oferte pentru metroul din Cluj: companii franceze, britanice si japoneze sunt interesate de proiect. Ce nu se spune

Adevărul Adevărul,
Cinci oferte pentru metroul din Cluj: companii franceze, britanice si japoneze sunt interesate de proiect. Ce nu se spune

Cinci firme din Franta, Marea Britanie, Japonia si Italia, in asociere cu unele din Romania, au depus oferte pentu realizarea studiului de prefezabilitate a metroului clujean. continuă pe Adevărul

Hidroelectrica a primit cinci oferte pentru retehnologizarea centralei Vidraru

Hidroelectrica a primit cinci oferte pentru retehnologizarea hidrocentralei Vidraru, ce presupune lucrari estimate de 82,15 milioane de euro suma la care se adauga TVA), in cadrul procedurii de achizitie prin negociere competitiva care a fost deschisa ieri, a anuntat producatorul de energie printr--un comunicat remis Redactiei.

Hidroelectrica a primit cinci oferte pentru retehnologizarea centralei Vidraru

Bogdan Badea: Dorim ca, in schimbul sumelor pe care suntem dispusi sa le cheltuim, sa obtinem un nou ciclu de viata, de cel putin 30 de ani, pentru Vidraru Hidroelectrica a primit cinci oferte pentru retehnologizarea hidrocentralei Vidraru, ce presupune lucrari estimate de 82,15 milioane de euro suma la care se adauga TVA), in cadrul procedurii de achizitie prin negociere competitiva care a fost deschisa luni, a anuntat producatorul de energie printr--un comunicat remis Redactiei.

A treia oara-i cu noroc. Hidroelectrica a primit cinci oferte pentru retehnologizarea Vidraru

Cinci ofertanti au intrat in cursa pentru retehnologizarea Amenajarii Hidroelectrice Vidraru, a anuntat marti producatorul de energie Hidroelectrica, care scoate la licitatie a treia oara contractul de 82,15 milioane euro, la care se adauga TVA.

16 august - zi libera pentru angajatii din institutiile publice

Guvernul a aprobat ca 16 august sa fie zi libera pentru angajatii din institutiile publice, urmand s.

Digi24: Cinci intrebari fara raspuns din ancheta crimelor de la Caracal

Toate institutiile implicate in cazul crimelor din Caracal au facut sau lucreaza la rapoarte. Informatiile preliminare scot la iveala nereguli grave, suspiciuni de incalcare a legii chiar, dar si o lipsa clara de coordonare a autoritatilor care trebuie sa raspunda in cazul rapirii unui minor dupa o procedura clar stabilita inca de acum opt ani. Iata cinci intrebari ramase, deocamdata, fara raspuns in acest caz.

CSAT a avizat rectificarea bugetara pentru institutiile din domeniul securitatii

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a avizat, marti, propunerile de rectificare bugetara pentru institutiile cu atributii in domeniul securitatii nationale.

PENTRU FABRICA DIN LEIPZIG CJUE respinge apelul BMW impotriva limitarii ajutorului de stat

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a respins, ieri, apelul grupului auto german BMW AG impotriva deciziei Comisiei Europene de a limita ajutorul de stat pe care l-ar putea primi pentru o fabrica auto in Germania de Est, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )