Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine se afla in elicopterul SMURD care a avut probleme dupa decolare, la Cluj. Raed Arafat, primele detalii

Playtech Playtech,
Cine se afla in elicopterul SMURD care a avut probleme dupa decolare, la Cluj. Raed Arafat, primele detalii

Probleme in aer pentru un elicopter SMURD, la scurt timp dupa ce a decolat de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj. Ce spune Raed Arafat? Decolare dificila pentru un elicopter SMURD Astazi, 12 ianuarie, un elicopter SMURD care a decolat de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj a intaminat cateva probleme la putin . continuă pe Playtech

Elicopterul SMURD trecut prin pericol de prabusire a fost salvat de pilot

Un elicopter SMURD a avut probleme in aer la scurt timp dupa ce a decolat, duminica, de pe Aeroportu.

Primele imagini cu elicopterul SMURD intors la sol pe aeroportul din Cluj

Au aparut primele imagini cu elicopterul SMURD care a decolat de pe Aeroportul International Avram Iancu si care, in urma unor probleme tehnice, a aterizat din nou pe aeroportul clujean.

Elicopterul SMURD cu probleme ramane pe aeroportul din Cluj-Napoca. O echipa tehnica urmeaza sa stabileasca cauza aterizarii de urgenta

Inspectoratul General de Aviatie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne precizeaza ca elicopterul care duminica a avut probleme va ramane la aeroportul din Cluj-Napoca, iar o echipa tehnica de la IGAv urmeaza sa se deplaseze acolo in vederea identificarii cauzei si pentru operationalizarea elicopterului intr-un timp cat mai scurt.

Femeie ucisa de sot, la Spitalul Judetean Neamt. Cine este victima si care sunt primele detalii

O femeie a fost ucisa de sot, la Spitalul Judetean de Urgente Neamt. Cine este victima si cum a actionat criminalul? Detalii despre familia din care proveneau cei doi si despre ce l-a facut pe inculpat sa actioneze in felul acesta. Femeie ucisa de sot, la Spitalul Judetean Neamt O femeie a fost ucisa de .

Alex Velea ii da lovitura suprema lui Abi Talent. Cine este barbatul cu care se iubeste cantaretul

Alex Velea a fost pus de curand intr-o ipostaza fara precedent. Artistul a dezvaluit cateva lucruri nestiute despre Abi Talent, tanarul care a reusit sa atinga statutul de vedeta, datorita faimei de pe internet. Iubitul Antoniei s-a regasit intr-un conflict cu adolescentul si a decis sa il umileasca pe acesta, din pricina declaratiilor facute despre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )