Libnet.ro
UNICEF

11:45

Primele imagini cu elicopterul SMURD intors la sol pe aeroportul din Cluj

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu elicopterul SMURD intors la sol pe aeroportul din Cluj

Au aparut primele imagini cu elicopterul SMURD care a decolat de pe Aeroportul International Avram Iancu si care, in urma unor probleme tehnice, a aterizat din nou pe aeroportul clujean. continuă pe Antena3

Probleme in aer pentru un elicopter SMURD, dupa ce a decolat de pe Aeroportul din Cluj

Un elicopter SMURD a avut probleme in aer la scurt timp dupa ce a decolat, duminica, de pe Aeroportul din Cluj, iar pilotul a oprit un motor si a survolat zona pana a terminat combustibilul, apoi a reusit sa aterizeze, relateaza Mediafax.

Elicopterul SMURD cu probleme ramane pe aeroportul din Cluj-Napoca. O echipa tehnica urmeaza sa stabileasca cauza aterizarii de urgenta

Inspectoratul General de Aviatie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne precizeaza ca elicopterul care duminica a avut probleme va ramane la aeroportul din Cluj-Napoca, iar o echipa tehnica de la IGAv urmeaza sa se deplaseze acolo in vederea identificarii cauzei si pentru operationalizarea elicopterului intr-un timp cat mai scurt.

Primele imagini cu criminalul de la spitalul din Piatra Neamt

Antena 3 a difuzat, sambata, primale imagini cu faptasul crimei de la spitalul din Piatra Neamt.

Cine se afla in elicopterul SMURD care a avut probleme dupa decolare, la Cluj. Raed Arafat, primele detalii

Probleme in aer pentru un elicopter SMURD, la scurt timp dupa ce a decolat de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj. Ce spune Raed Arafat? Decolare dificila pentru un elicopter SMURD Astazi, 12 ianuarie, un elicopter SMURD care a decolat de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj a intaminat cateva probleme la putin .

Primele imagini din Avatar 2. Cand va fi lansata a doua parte a unei dintre cele mai de succes productii cinematografice (FOTO)

Regizorul James Cameron a prezentat publicului primele imagini din a doua parte a filmului Avatar, o pelicula ce ar urma sa fie lansat pe 17 decembrie 2021. in urmatoarele parti Avatar, nu doar va veti.

China a publicat primele imagini de inalta rezolutie de pe suprafata indepartata a Lunii

China a publicat primele imagini de mare rezolutie de pe suprafata indepartata a Lunii dupa incheierea misiunii Change 4 la un an de la aselenizarea istorica in bazinul South Pole-Aitken, relateaza Ars Technica.

Elicopterul SMURD trecut prin pericol de prabusire a fost salvat de pilot

Un elicopter SMURD a avut probleme in aer la scurt timp dupa ce a decolat, duminica, de pe Aeroportu.

Circ in pielea goala facut de un roman pe aeroportul din Munchen

Se pare ca a confundat peronul cu o toaleta. ii era, se pare, si prea cald - asa incepe comunicatul politiei din Munchen, despre isprava unui roman care, in pielea goala, gesticula si se urina pe peronul statiei S-Bahn din terminalul aeroportului. Tanarul de 25 de ani e acum la racoare, insa nu e exclus sa mai scoata si bani din buzunar, pentru ca la nemti curatenia e scrisa cu litera mare.

Imagini revoltatoare filmate intr-un mall din Suceava. Barbat tarat pe jos de agentii de paza!

Un barbat a fost tarat pe jos de agentii de paza ai unui mall din Suceava, momentul revoltator fiind filmat de un martor cu telefonul mobil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )