Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cine se bucura, in Europa, de victoria lui Joe Biden la Casa Alba si cine sunt cei deloc incantati

Adevărul Adevărul,
Cine se bucura, in Europa, de victoria lui Joe Biden la Casa Alba si cine sunt cei deloc incantati

Europa rasufla usurata. Donald Trump a pierdut alegerile. Victoria in alegerile prezidentiale din SUA a democratului Joe Biden a fost imediat salutata de liderii europeni, in frunte cu Angela Merkel si Emmanuel Macron. insa liderii Ungariei, Poloniei si Marii Britanii nu sunt prea fericiti. continuă pe Adevărul

Ea va fi Noua Doamna a Americii? Cine este Jill, sotia lui Joe Biden!

Dr. Jill Biden, potentiala viitoare Prima Doamna a Statelor Junite, este o femeie puternica cu o poveste absolute impresuonanta. E pasionata de domeniul educatiei, buna prietena cu Michelle Obama si un pion important in echipa de campanie a Democratilor.

Echipa lui Donald Trump denunta fraude si sustine ca va contesta victoria lui Joe Biden: La final, presedintele va fi reales

Echipa de campanie a republicanului Donald Trump a transmis ca va contesta eventuala victorie a lui Joe Biden. Aceasta a catalogat drept false si departe de rezultatul final proiectiile media care il dau.

Marcel Ciolacu saluta victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale din SUA

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, sambata seara, un mesaj dupa victoria in alegeri a democratului Joe Biden. Liderul social-democrat afirma ca PSD va continua sa sustina si sa investeasca in dezvoltarea si aprofundarea Parteneriatului Strategic romano-american.

Cine este Kamala Harris, femeia din spatele lui Joe Biden? Are origini hinduse si se viseaza presedinte al SUA

In cazul in care democratul Joe Biden va castiga alegerile din SUA, ea va scrie propria ei istorie. Kamala Harris ar putea fi prima femeie si prima persoana de culoare din istoria Americii care ar detine functia de vice-presedinte.

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

ALEGERI SUA: Joe Biden declara ca nu are nicio indoiala privind victoria sa in alegeri

Candidatul democrat pentru Casa Alba, Joe Biden, a declarat ieri ca nu are nicio indoiala cu privire la victoria sa asupra lui Donald Trump, odata ce toate rezultatele vor fi cunoscute, in timp ce rivalul sau republican contesta in justitie operatiunile de numarare a voturilor.

Joe Biden, reactie uluitoare cand a aflat ca e presedinte. Ce a facut Donald Trump fix atunci

Joe Biden a avut o reactie uimitoare atunci cand a aflat ca victoria e de partea lui in cursa pentru Casa Alba. Ce a facut contracandidatul sau in timpul acela. Cetatenii Americii se asteptau la un astfel de gest din partea lui Donald Trump. Joe Biden, prima reactie la aflarea vestii ca a castigat alegerile .

Obama il felicita pe Joe Biden pentru victoria la Casa Alba: Sunt mandru. Mesajul lui Nancy Pelosi

Fostul presedinte Barack Obama l-a felicitat pe Joe Biden pentru alegerea in fruntea SUA, subliniind ca pe acesta il asteapta provocari foarte grele.

Joe Biden, declaratie de ultim moment inainte de finalizarea numararii voturilor in SUA: Este clar, castigam in suficiente state

Candidatul democrat Joe Biden a anuntat miercuri, la ora 23, ora Romaniei, ca rezultatele il dau castigator in suficiente state pentru a intruni numarul necesar de electori care decide invingatorul in cursa pentru Casa Alba. Am incredere ca vom fi victoriosi, a spus el, adaugand ca nu isi proclama victoria, si ca va face, eventual, acest lucru dupa incheierea numararii voturilor.

Donald Trump contesta deja victoria lui Joe Biden. Replica democratului: Cei care incalca legea sunt escortati afara din Casa Alba

Echipa de campanie a prelsedintelui Donald Trump a clarificat, vineri, ca va contesta castigarea alegerilor prezidentiale de catre democratul Donald Trump.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )