Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cine a castigat ultramaratonul arctic din Canada. in cursa au mai ramas doar Tibi Useriu si elvetianul Fabian Imfeld

Adevărul Adevărul,
Cine a castigat ultramaratonul arctic din Canada. in cursa au mai ramas doar Tibi Useriu si elvetianul Fabian Imfeld

Dupa aproape 7 zile de la startul in Yukon Arctic Ultra, maratonul de aproximativ 300 de mile care se desfasoara in conditii extreme in nordul Canadei, in cursa au mai ramas doar doi concurenti: romanul Tiberiu Useriu si elvetianul Fabian Imfeld. in competitie au plecat 23 de atleti. continuă pe Adevărul

Tibi Useriu a terminat ultramaratonul Yukon Arctic din Canada

Tibi Useriu a terminat, joi seara, ultramaratonul Yukon Arctic Ultra 2020, desfasurat in Canada. Romanul a trecut linia de sosire al doilea, fiind unul dintre cei doi sportivi care au reusit sa parcurga intreaga distanta.

Tibi Useriu a terminat ultramaratonul arctic din Canada. A fost un efort colosal, imposibil de descris in cuvinte

Tibi Useriu a terminat Yukon Arctic Ultra, ultramaratonul de circa 500 de kilometri care se desfasoara in conditii extreme in nordul Canadei, dupa peste 7 zile de eforturi supraomenesti.

Mesajul emotionant transmis de TIBI USERIU, inainte de finalul YUKON ARCTIC. Care este cea mai mare spaima a sportivului

Tibi Useriu a reusit sa transmita primul mesaj pentru toti cei care l-au sustinut in tot acest timp in cursa extrema Yukon Arctic. intr-un clip publicat pe pagina de Via Transilvania, Tibi Useriu a.

Eduard Novak a cucerit trei medalii la Mondialele de paraciclism din Canada

Singurul campion paralimpic al Romaniei, Eduard Novak, a incheiat cu un bilant de trei medalii Campionatele Mondiale de paraciclism pe velodrom de la Milton Canada), dupa bronzul obtinut duminica la omnium cat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )