Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tibi Useriu a terminat ultramaratonul arctic din Canada. A fost un efort colosal, imposibil de descris in cuvinte

Adevărul Adevărul,
Tibi Useriu a terminat ultramaratonul arctic din Canada. A fost un efort colosal, imposibil de descris in cuvinte

Tibi Useriu a terminat Yukon Arctic Ultra, ultramaratonul de circa 500 de kilometri care se desfasoara in conditii extreme in nordul Canadei, dupa peste 7 zile de eforturi supraomenesti. continuă pe Adevărul

Tibi Useriu a terminat ultramaratonul Yukon Arctic din Canada

Tibi Useriu a terminat, joi seara, ultramaratonul Yukon Arctic Ultra 2020, desfasurat in Canada. Romanul a trecut linia de sosire al doilea, fiind unul dintre cei doi sportivi care au reusit sa parcurga intreaga distanta.

Cine a castigat ultramaratonul arctic din Canada. in cursa au mai ramas doar Tibi Useriu si elvetianul Fabian Imfeld

Dupa aproape 7 zile de la startul in Yukon Arctic Ultra, maratonul de aproximativ 300 de mile care se desfasoara in conditii extreme in nordul Canadei, in cursa au mai ramas doar doi concurenti: romanul Tiberiu Useriu si elvetianul Fabian Imfeld. in competitie au plecat 23 de atleti.

Bistriteanul Tibi Useriu a terminat maratonul Yukon Arctic Ultra. A parcurs 482 de km in aproape 7 zile (VIDEO)

Tibi Useriu a terminat maratonul de la Polul Nord, Yukon Arctic Ultra, din Canada. Sportivul roman e pentru a doua oara la maraton si a alergat peste 300 de mile 482 de km) in 6 zile, 23 de ore si putin peste 13 de minute.

Tibi Useriu la Yukon Arctic: are probleme cu stomacul, degetele il dor ingrozitor si e crancen de frig. Reactia atletului: Vezi-ti de treaba, ca e OK!

Sunt aproape 100 de ore de cand Tibi Useriu a luat startul in nebunia de la Yukon Arctic Ultra. Nu are raclete pentru zapada, a avut probleme cu stomacul, are o degeratura, il dor degetele, e un frig crancen, iar elvetianul cu care s-a luptat mai toata cursa are un avans serios. ii ok!, a spus Tibi in ultima convorbire telefonica.

Tibi Useriu, pe locul 2 la Yukon Arctic dupa patru zile de concurs la Cercul Polar

Sportivul roman Tibi Useriu, care participa la cursa de alergare Yukon Arctic, desfasurata in conditii extreme, de la Cercul Polar, este pe locul al doilea dupa patru zile de concurs. in continuare, atletul acuza probleme de sanatate.

Mesajul emotionant transmis de TIBI USERIU, inainte de finalul YUKON ARCTIC. Care este cea mai mare spaima a sportivului

Tibi Useriu a reusit sa transmita primul mesaj pentru toti cei care l-au sustinut in tot acest timp in cursa extrema Yukon Arctic. intr-un clip publicat pe pagina de Via Transilvania, Tibi Useriu a.

Tibi Useriu mai are 150 de kilometri pana la finalul Yukon Arctic

Sportivul Tibi Useriu mai are 150 de kilometri pana la finalul cursei de la Cercul Polar, dupa patru zile de concurs, in care au mai ramas doar patru atleti. Este in continuare pe locul doi, problemele cu stomacul persista, iar la picior a suferit deja o degeratura.

Tibi Useriu: Daca ma opresc, imi vine sa o iau la fuga

Tibi Useriu este in a sasea zi de competitie la Yukon Arctic, la Cercul Polar, si continua sa fie pe locul al doilea, cu aproape 100 de kilometri inainte de final. Ma lupt cu monstrul aici. Atata am. moral . ) Daca ma opresc imi vine sa o iau la fuga pe langa sanie, a transmis sportivul.

VIDEO Incidentul exotic al lui Tibi Useriu cu un ren. Atletul roman povesteste cum si-a protejat sania in fata animalului

Atletul roman Tiberiu Useriu a trimis prietenilor din Romania o inregistrare video in care vorbeste despre peripetii traite pe traseul Yukon Arctic Ultra, cel mai dur maraton in conditii de frig extrem din lume.

Prima reactie a lui Tiberiu Useriu dupa ce a terminat ultramaratonul Yukon Arctic

Tiberiu Useriu a afirmat, intr-o postare pe Facebook, ca i-a fost greu sa revina in Canada, unde anul trecut a abandonat maratonul arctic, cu degetele de la picioare degerate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )