Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine va conduce Biroul Electoral Central pentru alegerile locale

România Liberă România Liberă,
Cine va conduce Biroul Electoral Central pentru alegerile locale

Biroul Electoral Central pentru alegerile locale din septembrie 2020 va fi condus de presedintele Au. continuă pe România Liberă

AEP anunta ca a fost constituit BEC pentru alegerile locale din 27 septembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat ca azi a fost constituit Biroul Electoral Central pentru alegerea locale din 27 septembrie.

Alegerile locale, tot mai aproape: A fost constituit Biroul Electoral Central. Cine sunt judecatorii investiti ca membri

Un nou pas spre alegerile locale din 2020 a fost facut sambata, cand a fost constituit Biroul Electoral Central. Astfel, potrivit procesului verbal incheiat cu ocazia adoptarii hotararii, au fost investiti ca.

AEP anunta ca a fost constituit BEC pentru alegerile locale din 27 septembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat ca sambata a fost constituit Biroul Electoral Central pentru alegerea locale din 27 septembrie.

Alegeri locale 2020: A fost constituit Biroul Electoral Central - locale2020.bec.ro

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) informeaza ca, sambata, a fost constituit Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din 27 septembrie.

Cifrele care rastoarna toate calculele pentru alegerile locale din Bucuresti. Vestea care cade ca un traznet pentru Nicusor Dan

Antena 3 are cifrele care rastoarna toate calculele politice pentru alegerile locale din Bucuresti. Gabriela Firea, actualul primar general al Capitalei, este politicianul in care bucurestenii au cea mai mare incredere. Un sfert dintre bucuresteni o crediteaza cu sanse de a schimba Capitala.

CExN al PSD: Social-democratii valideaza, joi, candidaturi pentru alegerile locale, iar Marcel Ciolacu ar putea propune dizolvarea organizatiei de Ilfov

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste, joi, pentru a discuta despre alegerile locale din 2020 si pentru a valida o serie de candidaturi la aceste alegeri. in aceeasi sedinta, Marcel Ciolacu,.

iCCJ a desemnat cei sapte judecatori care vor face parte din BEC la alegerile locale

Inalta Curte de Casatie si Justitiei iCCJ) a desemnat joi, prin tragere la sorti, cei sapte judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Tariceanu vrea un acord cu PSD pentru alegerile locale: O alternativa serioasa laincompetentii din PNL, neomarxistii din USR si turnatorii din PMP

Calin Popescu-Tariceanu le va propune colegilor din conducerea ALDE sa semneze un acord politic cu PSD pentru alegerile locale, pentru a pune bazele unei alternative serioase la incompetentii din PNL, neomarxistii din USR si turnatorii din PMP.

Cine sunt judecatorii care vor face parte din BEC la alegerile locale din 27 septembrie - inalta Curte

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat publicitatii, joi, numele celor 7 judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) la alegerile locale din data de 27 septembrie. iCCJ i-a desemnat pe cei 7 magistrati in urma unei trageri la sorti care a avut loc la ora 13.

USR si PNL isi valideaza in aceasta dimineata candidatii pentru alegerile locale

Negocierile dintre cele doua partide urmeaza sa fie parafate astazi in cele doua foruri de decizie a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )