Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cine conduce cursa globala pentru descoperirea unui vaccin eficient impotriva COVID-19 si care sunt mizele geostrategice pentru marile puteri

B1 B1,
Cine conduce cursa globala pentru descoperirea unui vaccin eficient impotriva COVID-19 si care sunt mizele geostrategice pentru marile puteri

Cursa globala pentru descoperirea unui vaccin eficient impotriva COVID-19 este in crestere, intensificand concurenta intre marile puteri precum SUA, China, Marea Britanie si UE. Acestea se afla intr-o. continuă pe B1

HBO va filma un serial despre cursa mondiala pentru obtinerea unui vaccin impotriva COVID-19

Canalul de televiziune american HBO, care a produs seriale de succes precum Game of Thrones si Chernobyl, se pregateste sa filmeze un serial in format limitat despre cursa mondiala pentru obtinerea unui vaccin impotriva COVID-19.

HBO va produce un serial despre cursa mondiala pentru obtinerea unui vaccin impotriva COVID-19

Canalul de televiziune american HBO se pregateste sa filmeze un serial in format limitat despre cursa mondiala pentru obtinerea unui vaccin impotriva COVID-19, care va fi o adaptare a cartii The First Shot, ce inca nu a fost publicata.

Epidemiologul Anthony Fauci: Descoperirea unui vaccin pentru COVID este posibila pana in octombrie

Este posibil sa avem un virus impotriva noului coronavirus in octombrie, a declarat Anthony Fauci, celebrul medic epidemiolog care il consiliaza pe Donald Trump. Aceasta descoperire medicala l-ar putea ajuta pe pr.

UPDATE Cheltuirea banilor publici in vreme de pandemie: Primaria Sectorului 6 va da 846.000 de euro pentru reabilitarea unui parc din Chisinau

In plina pandemie de COVID-19, Primaria Sector 6 - condusa de primarul PSD Gabriel Mutu - va aloca 846. 000 euro pentru reabilitarea unui parc din Chisinau, potrivit unui proiect propus de edil si adoptat joi de Consiliul Local Sector 6.

Comisia Europeana a aprobat 47 milioane de euro pentru constructia unui spital la Craiova

Comisia Europeana a anuntat luni ca a aprobat o investitie in valoare de 47 de milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru constructia unui spital regional de urgenta cu 800 de paturi la Craiova, care ar putea fi gata in 2026, scrie News. ro.

Comisia Europeana aloca 47 de milioane de euro pentru construirea unui spital de urgenta in Craiova

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 47 de milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru construirea unui spital regional de urgenta cu peste 800 de paturi in Craiova.

FOTO Contract semnat pentru modernizarea unui drum national montan care a ajuns sa fie nepracticabil

Circa 16 km de drum national montan vor fi modernizati pentru circa 127 de milioane de lei. Este vorba de DN2L intre Soveja si Lepsa in judetul Vrancea, un drum national care a ajuns nepracticabil, mai mult de pamant si care a si fost inchis circulatiei publice. Contractul de modernizare a fost semnat luni cu asocierea Lemacons SA - Citadina 98 SA - Trameco SA.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )